2777
2789
عنوان

سونوگرافی دکتر میرشکاریان شهر ری

| مشاهده متن کامل بحث + 18676 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ر۲ بار رفتم خوده دکتر میرشکاریان نبودن البته.مزخرف ترین سونوگرافی هست.هم بداخلاق هستن. هیچی رو هم ...

من رفتم به اسم دکتر میرشکاری ولی دکتر مینو پورشاهی بود و من نمیشناختم وقتی جواب سونو رو گرفتم از روی مهر فهمیدم. پورشاهی به شدت اخلاقش بد بود، انگار بیمار رو آدم حساب نمیکردن دقیقا مثل مجسمه نمیشد ازش سوال پرسید از جو ترسناکی ک درست کرده بود.

سوالم میپرسیدم دقیقا مثل مجسمه جواب نمیداد

خیلی هم گرون بود و اصلا به هیچ کس توصیه نمیکنم و بار اول و آخرم بود هیچ وقت دیگه نمیرم پیشش گفتم میتونم فیلم بگیرم هم جوابمو نداد ب معنای نه... افتضاح بود پولتونو هدر ندید دکتر باید برای بیمارش احترام قائل بشه نه اینکه انگار پدرکشتگی داره حال بیمارو خراب بکنه...

من رفتم به اسم دکتر میرشکاری ولی دکتر مینو پورشاهی بود و من نمیشناختم وقتی جواب سونو رو گرفتم از روی ...

سلام

ای کاش پیام شما رو میخوندم 

من امروز چون رفته بودم سمت خونه پدرهمسرم همونجا سونو دادم

سونو سریالی داشتم که از شانسم امروز باید میرفتم حتما

بخداقسم انگار پولمو دور ریختم

ازش خواستم بهم سایز تخمدان بده

بدون اینکه حتی توجه کنه

گفت کزارش میدیم میبینید

گفتم ضخامت اندومتر قید بشه

گزارش میدیم میبینید

نهایت۲ مین طول کشید

رفتم بیرون دیذدم نه سایز تخمدان زده نه فیبروم هام

من گزارش قبلی هم دستم بود کاش کمی خجالت میکشید وقتی مقایسه میکزد البته اگر کرده باشه

یه صفحه کامل توضیحات رحم و تخمدانها بود

اما گزارش این پیرزن عصبی مغرور فقط سه خط

مینو پورشاهی 

اگر انسان بودی با این سنت یه رادیولوژی مخصوص خودت داشتی نه اینکه وایسی ساعتی واسه دیگران کار کنی‌

خدا لعنتت کنه بدون راضی نیستم بابت هزینه ای که دادم و خدماتی که وظیفه ت بود چک کنی و نکردی

امیدوارم روزی گرفتار کسی بدتر از خودت بشی

من ۵ سال تحت نظر شهریار شهریاران که الان مهاجرت کرده بودم

سونو نسرین احمدی نژاد ( دزاشیب)

سونو فریور فرزانه( توانیر)

سونو منصور مبصری( صادقیه)

سونو محمد رضوی ( پاسداران)

و‌حتی سونو حمیده پیوره ( سلیم علی اباد) سونو کردم

تابحال ادم نمایی مثل تورو ندیدم