2777
2789
عنوان

سونوگرافی دکتر میرشکاریان شهر ری

| مشاهده متن کامل بحث + 18674 بازدید | 52 پست
مرسیییییییی خداروشکر ک راضی بودی ایشالا ک نی نی منم سالم باشه

انشاءلله ..براشماهم سالمه شک‌نکنید...ماشالله دوتا نی نی به دنیا اوردی ..منکه شکم اولم هست چی بگم انقد میتریم.انتخابمم سزارین هست از الان ک ۲۰ هفتمه همش دنبال دکتر خوبم بیمارستان خوب 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءلله ..براشماهم سالمه شک‌نکنید...ماشالله دوتا نی نی به دنیا اوردی ..منکه شکم اولم هست چی بگم انق ...

عزیزممممم اگ هزینه برات مهمه برو کرج بیمارستان باهنر دولتییه پرسنل و دکتراش فووووووق العادن

اگ مهم نیس برو دکار بهروز فر تو سپیر و پیامبران و عرفان و اقبال هست

این کاربری مشکوک به هک است

عزیزممممم اگ هزینه برات مهمه برو کرج بیمارستان باهنر دولتییه پرسنل و دکتراش فووووووق العادن اگ مهم ...

اخه کرج سخته برام..رفت و برگشتش و شناسنامه بچه میخوره برا اونجا...همین شهره اشتری ک‌ تاپیک کردم تعریفش و شنیدم .دکتر خودم عذرا فدوی هست تو ۲۴ متری مطبش هست .خودشم تو نجمیه و فیروز ابادی کارمیکنه ..رئیس بخش زایمان فیروز ابادی ..ولی من شهر ری دوس ندارم .یه دونه ام تو اینستا هست سارا میرزنده دل .اونم تو تندیس و ارمان و محب کوثر هست .ک اینا ادم و دو دل میکنه

اخه کرج سخته برام..رفت و برگشتش و شناسنامه بچه میخوره برا اونجا...همین شهره اشتری ک‌ تاپیک کردم تعری ...

فقط کاشکی یه نفر میدونست میومد یکم اطلاعات میداد بهمون ازین شهره اشتری. 😥

اخه کرج سخته برام..رفت و برگشتش و شناسنامه بچه میخوره برا اونجا...همین شهره اشتری ک‌ تاپیک کردم تعری ...

ینی اگه پیش عذرا فدوی پرونده داشته باشیم خودش زایمان رو انجام میده

ینی اگه پیش عذرا فدوی پرونده داشته باشیم خودش زایمان رو انجام میده

اره زایمان طبیعی انجام میده ولی خودش بالاسر عمل نمیاداون لحظه طبق گفته هایی ک شنیدم .سزارین هم چندوقت پیش یکی گفت بهس گفتم اختیاری انجام میدین گفته حالا برو...واقعیتش خیلی دکتر خوب و مهربون و شوخیه ..دلسوز واقعا...ولی تاالان ازش نپرسیدم‌ک اختیاری انجام میده یا نه ..میگن دستش خیلی سبک و خوبه جای بخیه رو هم چند نفر گفتن خوب زده نازک و مرتب

اره زایمان طبیعی انجام میده ولی خودش بالاسر عمل نمیاداون لحظه طبق گفته هایی ک شنیدم .سزارین هم چندوق ...

چقد خوب من چون دوتا قبلی سزارین بودم اینم باید سزارین بشه اگ مطمئن باشم ک دکتر خودش انجام میده و دانشجوها انجام نمیدن قطعا میرم پیششون

چقد خوب من چون دوتا قبلی سزارین بودم اینم باید سزارین بشه اگ مطمئن باشم ک دکتر خودش انجام میده و دان ...

نه خودش انجام میده .نجمیه ک خصوصیه دانشجو نداره ..فیروز ابادی هم ک هودش هست ..وقتی دکترت باشه دگ خودش عملت میکنه 

نه خودش انجام میده .نجمیه ک خصوصیه دانشجو نداره ..فیروز ابادی هم ک هودش هست ..وقتی دکترت باشه دگ خود ...

عههههههه پس برم پیشش پرونده تشکیل بدم سر اون یکیا خیییییییییلی هزینه زایمانم زیاد شد 

عههههههه پس برم پیشش پرونده تشکیل بدم سر اون یکیا خیییییییییلی هزینه زایمانم زیاد شد 

اره تو ۲۴ متریه شهر ری ..ساختمان پزشکان خاتم .طبقه دوم.فقط ساعت ۳ ز بزن وقت بگیر شنبه دوشنبه و چهار شنبه ..

ممنون عزیزمممممم ایشالا زایمان راحتی داشته باشی

قربونت همچنین .تو این شبا برای همدیگه دعا کنیم .انشاءلله خدا خودش ی دکترو بیمارستان خوب جلو راهمون بزاره ..دامن همه خانومارو ک دوس دارن مادر بشن هم سبز کنه انشاءلله