ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزممممم اگ هزینه برات مهمه برو کرج بیمارستان باهنر دولتییه پرسنل و دکتراش فووووووق العادن اگ مهم ...
اخه کرج سخته برام..رفت و برگشتش و شناسنامه بچه میخوره برا اونجا...همین شهره اشتری ک تاپیک کردم تعریفش و شنیدم .دکتر خودم عذرا فدوی هست تو ۲۴ متری مطبش هست .خودشم تو نجمیه و فیروز ابادی کارمیکنه ..رئیس بخش زایمان فیروز ابادی ..ولی من شهر ری دوس ندارم .یه دونه ام تو اینستا هست سارا میرزنده دل .اونم تو تندیس و ارمان و محب کوثر هست .ک اینا ادم و دو دل میکنه
ینی اگه پیش عذرا فدوی پرونده داشته باشیم خودش زایمان رو انجام میده
اره زایمان طبیعی انجام میده ولی خودش بالاسر عمل نمیاداون لحظه طبق گفته هایی ک شنیدم .سزارین هم چندوقت پیش یکی گفت بهس گفتم اختیاری انجام میدین گفته حالا برو...واقعیتش خیلی دکتر خوب و مهربون و شوخیه ..دلسوز واقعا...ولی تاالان ازش نپرسیدمک اختیاری انجام میده یا نه ..میگن دستش خیلی سبک و خوبه جای بخیه رو هم چند نفر گفتن خوب زده نازک و مرتب
من خیلی خودم و اذیت میکنم .چون بار اولم هست میترسم .میگم ی جای خصوصی و درست حسابی باشه ادم و پاره پوره نکنن بزازن کنار دکترای دولتی و بی تجربه دلشون نمیسوزه ک