2777
2789
عنوان

سوتی

246 بازدید | 28 پست

سوتی خنده داری ک تا حالا دادین چی بوده از اونا رو زمین ولو میشن 😂من خودم زیاد سوتی میدم خنده دار

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

تا دلت بخاد سوتی دارم😅😅🤦🤦

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خدا منو لعنت کنه ۱۲ ۱۳ سالم بود جلو دوست داداشم که ۱۷ ۱۸ سالش بود گوژیدم گفت ااا چیکار کردی گفتم خب چیه گوژم میاد ای خدا لعنتم کنه/:

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی :(: 
خداوند سوتی منم🤣🤣🤣

بگو ببینم منم همینطور خودم دنده معکوس میرم اینقد سوتی میدم 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
تا دلت بخاد سوتی دارم😅😅🤦🤦

بگو تا بهره ببریم 😂

خدا منو لعنت کنه ۱۲ ۱۳ سالم بود جلو دوست داداشم که ۱۷ ۱۸ سالش بود گوژیدم گفت ااا چیکار کردی گفتم خب ...

دیگ از اون موقع تا حالا ک ندیدیش 😂😂

من یبار تو اتوبوس بودم می رفتم شهرستان بعد خوراکی دادن خوردم دیدم ی پلاستیک مشکی پشت سرمه فکر کردم گذاشتن که بعدا زباله ها رو بریزن توش منم هر چی دستم بود ریختم توش بعدا که دیدم ی پلاستیک دیگه دست شاگرد راننده اس فهمیدم ای دل غافل پلاستیک برا مسافر پشت سریم بوده توشم لباس خلاصه با استرس اشغالا رو برداشتم شانس توردم مسافره خواب بود وگرنه به جرم دزدی می گرفتنم 

😂سلطان سوتی وارد میشود

بابا سلطان 😂😂😂😂آخرین سوتیت چی بوده سلطان 

من بیشتر ب ابروبری شبیهه تو دوران نامزدی اصلا نمیزاشتم شوهرم شیطنت کنه تا اینگه عقد کردیم و ی بار م ...

ی جوری حفظ ظاهر میکردین 😂

نه الحمدالله دیگه از اون محله رفتیم

خوبه باز 😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز