بابا آبگوشت و ول کن ، رفقا را بچسب. مرسی سوگلی و آیدا و مریم جون من خوبم . ولی 1-2 روزه مثل هاپو ترسیدم؟!؟!!؟ آخه یک کم لکه بینی داشتم و چون سابقه سقط داشتم خیلی نگران شدم ولی خدا را شکر دیروز و امروز خوب بودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان هفته 6 هستم و فعلا" خبری نیست. البته دیروز و امروز حسابی استراحت کردم و امشب هم جای همه سبز، خورشت قیمه گذاشتم یه وجب روغن روش؟!!؟؟ از فردا صبح دوباره کار شروع میشه!!!!!!!!
یادش به خیر توی ایران که کار میکردم وسط روز میرفتم آرایشگاه ، استخر ، خرید خونه، منوچهری برای لوازم آرایش؟!؟!!؟ اینجا دستشویی هم میخوای بری سلسله مراتب داره؟!؟!؟!؟
آره بابا ادا اصولشون خیلی زیاده!؟؟! حق نداری با موبایل حرف بزنی، حق نداری زیاد بشینی ؟ هی میان چپ چپ نگات میکنن باید همش لبخند بزنی و اصلا" هم نباید بگی که بچه ای بده؟!؟!؟ باید همش ازشون تعریف کنی دعوا و این حرفها هم که اصلا" ولی تا دلتون بخواد من بهشون تایم اوت میدم دلم خنک شه؟!؟!؟؟!
راست میگی آیدا جون تمام دیروز را دراز کشیده بودم یهو انگار انرژیم تموم شده بود خیلی خسته بودم ولی امروز خوبم خدا را شکر. یه نیمچه عقی میزنم ولی زیاد جدی نیست؟!؟!؟!
vaghean maryam banoo joon, man too hafteye 15 am alan, ama hanooz narafteh, vali eshkaal nadareh, tanha negaraanim ine ke nini kam nadashteh basheh, khodam badesh khodamo mitunam dorost konam.....