2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااه( این یعنی جیغ )؟!؟!!
اعصاب مصاب کلان تعطیل؟!!؟ امروز به هر چی دست زدم خراب از آب دراومد. از یه طرف طوفان و برف پدر صاحاب ما را درآورده ، نمیتونی از توی خونه جم بخوری!! از طرف دیگه کیکی که سوگل دستورش را داد خراب شد!!! بابا سوگل نوکرتم واو به واو از روی دستورت درست کردم ولی نه پف کرد نه توش پخت!! خلاصه ما از رو نرفتیم. شروع کردیم به درست کردن مربای هویج، همزمان هم یه کیک از توی اینترنت پیدا کردیم .گفتیم که حالا که امشب تولد شوشو است و ما نتونستیم سه روز از خونه بریم بیرون و چیزی براش بخریم، لااقل یه کیکی درست کنیم که یه نیمچه تولدی بگیریم!!! ولی باز هم خوب نشد؟!!؟ نه که خراب شده باشه، نه، ولی اونجوری که دلم میخواست نشد. مربا را بگو ! تا حالا شصتاد دفعه درست کردم ها!!ولی ایندفعه خودش یه ور میره ، شیره اش یه ور!؟!؟!؟ حالا بازم آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآه ( همون جیغست)!!!
هنوز غر دارم!؟!؟صبر کنید!! خلاصه نشستیم زرشک پلو و مرغ درست کردیم( استثنائا این یکی خوب شد!!!) ولی خوب دیگه حالا از خستگی نا ندارم ! کمرم و پهلوهام حسابی درد میکنه!! نتیجه این همه زحمت من هم هیچی شد!! چون قالب کیک و کاغذ روغنی نداشتم همینجوری توی پایرکس کیک درست کردم ، حالا هم مانند یه نوع چهارپا در برف !!گیر افتادم که چه جوری این لامصب را از توی ظرفش در بیارم!!!! نه نمیشه باید یه جیغ دیگه هم بکشم!!ااااااااااااااااااااااااااااااااااااه!
آرش هم از صبح داره کار میکنه( امروز از خونه کار میکرد) من سرجمع چهارتا جمله هم باهاش حرف نزدم یعنی اگه میزدم هم بیفایده بود چون اون موقع کارکردن اصلا به چیزی توجه نمیکنه!!! نمیدونم چرا دلم خالی نمیشه !!! با جیغ حالم جا نمیاد فکر کنم باید یه فصل گریه کنم!!!!
نگید زیاد حرف میزنم!! دو سه روز نبودم باید جبران کنم!! فکر کنم به خاطر هورمونها و به خاطر اینکه سه روز و نصفی توی یه آپارتمان فسقلی گیر کردم و به خاطر اینکه کیکهام هم خراب شد، و نگرانی فردا که آرش توی این وضع خراب چه جوری میخواد بره سرکار! چه جوری دور ماشین را پارو کنه! من فردا هم تعطیلم یا نه؟ و چندتا چیز دیگه، همه به من حق میدید که اعصاب نداشته باشم!! اگه حق ندید من میدونم و شمااااااااااااااااااااااااااااااا!؟!؟!؟
ولی خداییش امروز همش سرپا بودم و الان حسابی کمرم و پهلوهام درد میکنه ، حالت تهوع هم دارم. بازم بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟