2789
عنوان

درس از زندگی

1 بازدید | 15 پست

اگه بهم بگن از زندگی چه درسی گرفتی؟

میگم؛من یاد گرفتم از کسی کینه به دل نگیرم و بدیارو زود فراموش کنم، حرف های دیگران واسم مهم نباشه، شبا به هدفام و آرزوهام فکر کنم و فرداش واسشون قدم بردارم، دنبال عشق نرم چون خودش به وقتش اتفاق میفته،بیشتر گوش کنم تا حرف بزنم، چیزهایی که میدونم واسم مضره رو مدیریت کنم و از همه مهمتر یاد گرفتم هیچی از هیچکسی بعید نیست پس آرامش خودمو الویتم قرار بدم!

چجوری کینه به دل نمیگیری؟

من وقتی ادمایی ک اذیتم کردنو میبینم انگار برام همون لحظه اس ک قلبمو شکوندن

مردای مادرقهوه درخواست ندید زبون ادمیزاد حالیتون نمیشه خرابا؟ همه مثه خارمادرتون نیستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چجوری کینه به دل نمیگیری؟من وقتی ادمایی ک اذیتم کردنو میبینم انگار برام همون لحظه اس ک قلبمو شکوندن

منم اصلااااااا کینه ای نیستم

بدترین بلاهارو سرم اوردن ولی حسی بهشون ندارم و خیلی عادی ام

افرین خیلی درس بزرگی گرفتی من با ۳۴ سال سن هنوز دارم از این بابت لطمه میخورم .زبونی همه اینا رو میدونم ولی نمیتونم باهاش کنار بیام

لطفا اگر راه حلی واسش میدونی که برات نتیجه داده بگو

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

چجوری کینه به دل نمیگیری؟من وقتی ادمایی ک اذیتم کردنو میبینم انگار برام همون لحظه اس ک قلبمو شکوندن

و من که بهشون مدام فکر میکنم و خودمو شکنجه میدم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم اصلااااااا کینه ای نیستم بدترین بلاهارو سرم اوردن ولی حسی بهشون ندارم و خیلی عادی ام

خوش ب حالت

من اصلا نمیتونم حتا بعضی وقتا نفرینشون میکنم

مردای مادرقهوه درخواست ندید زبون ادمیزاد حالیتون نمیشه خرابا؟ همه مثه خارمادرتون نیستن

وای منم

اصلا از ذهنم بیرون نمیره

خیلی خوب، چون دونستنِ یه چیز با کنار اومدن باهاش خیلی فرق داره.منم هنوز بعضی وقتا درگیر این حسها میشم، ولی چیزی که برای خودم جواب داده اینه که به جای جنگیدن با فکرهام، سعی میکنم حواسمو برگردونم به خودم و به چیزایی که دست خودمه.

نوشتنِ فکرا، کمتر تنها موندن باهاشون، و درگیر شدن با کارای کوچیک روزمره خیلی کمکم کرده.

هنوزم کامل نیستم، ولی فهمیدم آرومآروم بهتر میشه، فقط باید به خودمون فرصت بدیم

یاد گرفتم چه زود ، دیر میشود. یاد گرفتم غافل نباشم تا غافلگیر نشوم .

پریروز خاکسپاری یکی از آشنایان بود ، زندگی یک دفعه به انسان

ایست میدهد درست در لحظه ای که انتظار ندارید اون لحظه متوجه خواهیم شد چقدر اشتباه زندگی کردیم چقدر بیخود عصبانی شدیم ، چقدر بیخود مغرور شدیم ، چقدر بیخود به چیزهای بی ارزش بها دادیم .

اگر دوست داشتید این بنده خدا را یک صلوات مهمان کنید.

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
یاد گرفتم چه زود ، دیر میشود. یاد گرفتم غافل نباشم تا غافلگیر نشوم .پریروز خاکسپاری یکی از آشنایان ب ...

خوش به حالش کاش من جاش مرده بودم .پس چرا من نمیمیرم سگ جون من از من خودم هستم

خوش به حالش کاش من جاش مرده بودم .پس چرا من نمیمیرم سگ جون من از من خودم هستم

این آرزو را میکنی چون مرگ را ندیدی این آرزو را میکنی شاید چون درست زندگی نکردی و بیش از حد بها دادی اما مطمئن باش مرگ به سراغ همه ما خواهد آمد و فرصت تمام خواهد شد فرصتی که دیگه هیچ وقت تکرار نمیشه سعی کن با چیزهای کوچک مثل کاشت یک درخت حال خودتو خوب کنی و همیشه با خدا صحبت کنی تنها رفیق واقعی خداست به جز خدا همه یک روز تنهات میزارن.

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)