2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آخی!! چرا نگرفت؟ دکتر علتش را نگفت؟ ولی هر چی هست مطمین باش که خیر و صلاحت در همینه؟!؟ بابا هنوز کوچولویی ؟!؟ کلی وقت داری؟ من با این سن و سالم بعد از ده سال تازه میگفتم بچه بیارم یا نیارم!؟!؟! حالا شما هم از من این حرف خواهرانه را گوش کن و برو برای خودت یه کاری پیدا کن که سرت به کار بیرون گرم بشه! میدونم که خیلی هنرمندی و توی خونه سرت را گرم میکنی ولی کار بیرون خیلی فرق میکنه همچین پوستت قلفتی در میاد که اصلا فکر کردن یادت میره!؟؟! به هر حال من همیشه برات دعا میکنم که بهترینها برات پیش بیاد و هر چی که خیرت دراونه باشه!!
به بقیه هم بگو دست از مگاومت بردارند و همه چی را دست خدا بسپرند؟!؟
من دیگه برم که یاسمینا خانم مثل شیر گرسنه بیدار شده و داره غرش میکنه؟!؟!!؟
مواظب خودتون باشید. دوستتون دارم. باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
منم خبری ندارم همش تو خونه بودم پارسال رفتیم دنبال همسایهها خیابون گردی ولی امسال همش خونه بودیمو این روز زیبا را از دست دادیم البته چون یکشنبه بود و گرنه اگر تو طول هفته میوفتاد میزدم بیرون حتما.بیچاره عرفان خیلی بدبخته واقعا دلم براش میسوزه
پرناز جون اره سیمیلاک هست منخودم اینفمیل دادم وخیلی راضی بودم بچهها عادت میکنند فوقش 2 یا 3 روز اسهال شدن د هم ادممیره عوضش میکنه جای نگرانی نیست من بعد اینفمیل سیمیلاک دادم مارک سنسیتیوش عالی بود وبهش ساخت همه را امتحان کردم تا این بهش خوردبعدش فروشش هم بالا بود
اینجا برنامهاشون اکثرا تو شهرای اطرافه 2 ساعتی با اینجا فاصله دارندولی مردم میان تو خیابون با همسایههاشون دور هم پیاده روی میکنند راستی مریمجون ماهواره فارسی نداریم شوهرم مخالف شدید و ما فقط تیوی اینجا را داریم که از دیدنه برنامش دیگه خسته شدم بعدش شوهرمخسیسه میگن اصفهانیها خسیسن ولی شوشو سر میبره از خساست متاسفانه ختی زورش میاد کتاب یا سی دی بخره برا عرفان من از ایران هی میگم برام فرستادن ولی بیشتر از این روم نمیشه و خلاصه زور زدنم بی فایدست خودم میگم اگه ماهواره همداشتیم که چقدر میشه شاید عرفان کلی چیز یاد میگرفت تازه ارت بیست کهمیبردمش هم ومخالفت کرد گفت گرونه ومن بیشتر از اینترنت استفاده میکنم خدا کنه راه بیوفته ماایرانی تو بی اریا بیشتر داریم اینجا خبری نیست
مریم بانو جون ما در بست مخلصیم.. خوش به حالت کلی‌ شکلات داری.. برو حالش رو ببر و جوش بزن بیوفت گوشه یه خونه.. ‌هه ‌هه.. ما که دو تا خوردیم از ته فیخالدونمون هم جوش زده بیرون..
ولی یه کتاب فروشی هم پیدا کردم دیشب خلاصه بی اجازه شوهرم شرووع کردم براش کارتون بخرم خیلی کتاباش و سیدیهاش عالی بود ولی خیلی گرونه 10 برابر قیمته ایران و 2 برابر قیمت کتب وسی دیه امریکایی ختی شیپینگ کتاب به اون سنگینی 7$ که کلی سی دی مامان اینا فرستادن از ایران 7500 شده بود بعدش انلاین تکس نداره ولی 1و99 سنت تکس میگیره 3 ساعت هم با اینجا فاصله داره خداییش این مغازه ایرانیهایی که اینجا هستن ما اصلا خرید نمیکنیم از بس دزدن قیمتا را با ایران مقایسه میکنند و میفروشند ولی مجبورم براش بخرم دیگهچاره ای نیست ولی حساب کردم 5 تا کتاب یا سی دی ازش بخرم پول یه ستلایت میشه و خلاص
وای بنفشه جون چه دخمله نازی داری..فرشته کوچولو..بوس بوس.. چه قدر زود قد میکشن این نی‌نی‌ها ماشالله .. اون سفیده تپلی که مشکی پوشیده رو آدم دوست داره بکّنه لوپاش رو.. ولی‌ خودمونیم بنفشه جون حجابه اسلامی به یاسمینا جون میاد ها..