2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 17737 بازدید | 582 پست
بعد از اصلاح جوشای وحشتناک میزنم بعضیاشونم سر سفیدن. خیلی اذیت میشم چیکار کنم؟

قبل اصلاح صورتت رو کامل با یه صابون بشور و بند اصلاحتم با الکل ضدعفونی کن و بعد اصلاح هم سریع صورتت رو با یه ژل شستشو بشور و پودر سیاه دانه و سرکه سیب رو مخلوط کن تا خمیری بشه و بمال روی کل پوستت و بعد ۱۵ دقیقه با آب سرد بشورش تاثیرش فوق العادس

اگه دیدی با این روش درست نشد حتما روش اصلاحتو عوض کن مثلا از ژیلت استفاده کن

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
سلام عزیزم.. منم جوش زیر پوستی سفید رو پیشونیم دارم رفتم دکتر گفت با کرم ودارو اینا از بین نمیرن ی ...

ماسک خاک رس رو هم با سرکه سیب مخلوط کن و روی کل پوستت بزار نتیجش عالیه

توی شامپوت هم حتما سرکه سیب بریز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خط خندع چی گلم یکم خط خندم پیدا شده😢😢😢

برای خط خنده ۲ بار در هفته صبح ها مقداری آرد ذرت رو با یک قاشق سوپ خوری عسل مخلوط کن و روی خطوط بمال و بعد ۳۰ دقیقه بشورش حتما از یه آبرسان خوب استفاده کن نتیجشو خیلی زود میبینی

هر شب قبل خواب هم روغن نارگیل بمال به خطوط و صبح بشورش اینکار دیگه نمیزاره عمیق تر بشن و باعث ترمیمیشون میشه

برای خط خندع چی گلم یکم خط خندم پیدا شده😢😢😢

هروز هم یه لیوان چای سبز بخور برای رفع خطوط پوست عالیه

یه کرم ضد چروک خارجی هم یه دوره میتونی استفاده کنی که کامل از بین برن

راستش بخاطر اینکه از شما کمک بگیرم ثبت نام زدم من تا الان خواننده ی خاموش بودم...۲۱ سالمه ولی دور چش ...

سلام عزیزم

هرروز ماست و عسل و روغن هسته انگور و چای سبز رو مخلوط کن و به مدت ۲۰ دقیقه زیر چشمت بزار و بدون فشار و کششی با آب سرد بشورش و  روزانه به مدت ۱۵ دقیقه روغن نارگیل بزن زیر چشمت فقط زیاد نزن که میلیا تشکیل نشه

پودر جوانه گندم هم یه قاشق سر پر رو با هر چقدر ماست که دوس داری میتونی استفاده کنی

برای لک های قرمز سرم ویتامین سی و صابون زردچوبه عالیه توی ۱۴ روز نتیجشو میبینی

برای درمانشون کلی راه هست ولی بهترین راهاش که خودم ازشون نتیجه گرفتم ایناست: ۱ : هرروز سه مرتبه عسل ...

مرسی عزیزدلم حتما امتحان میکنم

اتفاقا دو شبه عرق کاسنی میخورم👍

و خاک رس سفید میزنم.. البته با گلاب قاطی میکردم

هروز هم یه لیوان چای سبز بخور برای رفع خطوط پوست عالیه یه کرم ضد چروک خارجی هم یه دوره میتونی استفا ...

چ کرمی خوبه عزیزم؟ 

میدونی من چون از زمانی ک  لاغر کردم این خطوط پیداشون شده😢

چ کرمی خوبه عزیزم؟  میدونی من چون از زمانی ک  لاغر کردم این خطوط پیداشون شده😢

کرمای نوروا عالین

چون میگی لاغر کردی و پوستت خط افتاده یعنی بکم پوستت شل و افتاده شده توی پست جامعی که برای ماسک گفتم یه ماسکی هست که خاصیت لیفتینگ داره اونو حتما استفاده کن اگه پیداش نکردی بگو برات بنویسمش

تاثیرش فوق العادس

کرمای نوروا عالین چون میگی لاغر کردی و پوستت خط افتاده یعنی بکم پوستت شل و افتاده شده توی پست جامعی ...

سلام عزیزم من موهایم دکلره کردم یک و نیم سال پیش خیلی میریزه موهایم خیلی کم پشت شدن چی بزنم دوباره مثل اول بشه و نریزه و صورتم جوش میزنه جای جوش هم مونده صورتم پوست پوست هم میشه و نازک صورتم مثلا اصلاح کنم زخم میشه

اسی میشه بگی واسه رفع موخوره چی خوبه؟؟؟به جز کوتاهی مو؟؟؟؟

و یه سوااال دیگه

واسه پاکسازی پوست چیکار باید بکنم؟؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین