2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 17738 بازدید | 582 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سرم ویتامین سی گرفتم از برند الارو . پریم نداشتن  صابون زردچوبه هم فقط برند واگراس داشتن ...

الارو هم مارک خیلی خوبیه منم یه هفتس دارم ازش میزنم وافعا راضیم مارک صابون زرپچوبه هم خیلی مهم نیست فرفشون فقط تو مدت زمان تاثیرشونه شاید این مارکی که شما خریدید از اونایی که من پیشنهاد کردم بهتر باشه تمام مارکها و برند هایی رو که تو تاپیک گفتم روی خودم و چند نفر دیگه امتحان کردم و ازشون مطمینم که خدایی نکرده مدیون کسی نشم

پودر جوانن گندم تقریبا تو یک ماه نتیجش کاملا مشخص میشه برگشت پذیر نیست ولی برای اینکه مطمین بشی بعد از اینکه اثرشو دیدی به جای اینکه دو بار در روز بخوری یک بار بخور

سرم ویتامین سی هم بهتره شبا ازش استفاده کنی که نور به پوستت نخوره چون باعث لک میشه و صبح هم که از خواب بیدار شدی حتما صورتت رو بشور و از یه آبرسان ایتفاده کن هر بار هم اندازه یه نخود باید بمالی به کل پوستت

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
من فقط یک بار از این سرم الارو استفاده کردم  بیشتر جاها که خوندم راضی نبودن و گفته میشد بوی پرت ...

نه بوی پرتقال میده نه هلو رنگشم نارنجی خیلی خیلی کمرنگه و حالت کشسانی هم داره

رنگ مایه پریم یکم پررنگ تر از الارو و بوش هم بیشتره بوی الارو خیلی کمه

میخوای یه عکس از کارتون و شیشش بفرست تا مطمین شی

سلام گلم بپرس شاید بلد بودم

خواهرم رو صورتش یه جوش سرسیاه داشت انقدددر باهاش ور رفت که حالا یه حالت مثل گوشت اضافه روش اومده خیلی کوچیکه ولی چون تو صورتشه به چشم میاد براش چیزی پیشنهاد میکنی؟

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
نه بوی پرتقال میده نه هلو رنگشم نارنجی خیلی خیلی کمرنگه و حالت کشسانی هم داره رنگ مایه پریم یکم پرر ...

ممنون عزیزم  دقت که کردم  میشه گفت رنگش نارنجی خیلی خیلی کمرنگه

فعلا که دوبار استفاده کردم اثرشو نشون داد حتی همسرم هم متوجه شد.

اونا میلیا هستن از روش های زیر استفاده کن : ۱:روغن کرچک رو به آرامی و بدون فشار بمال زیر چشمت بعد ا ...

سلام عزیزم.. منم جوش زیر پوستی سفید رو پیشونیم دارم

رفتم دکتر گفت با کرم ودارو اینا از بین نمیرن

یا میکرو کن یا لیزر

شما راهی نمیدونی ازدستشون خلاص شم👇

راستش بخاطر اینکه از شما کمک بگیرم ثبت نام زدم من تا الان خواننده ی خاموش بودم...۲۱ سالمه ولی دور چشام خط افتاده و تازگیا عمیق تر هم شده و واسه اینکه خط هاش کاملا بره چیکار کنم؟

قبلا من جوش داشتم الان جوشام رفتن ولی قرمزی جوشام نرفتن چیکار کنم قرمزی جوشام هم بره ؟

شما گفتید برای چاقی صورت یک قاشق جوانه ی گندم رو به ماست اضافه کنیم و بخوریم ، به چند قاشق ماست جوانه ی گندم رو اضافه کنیم؟یک قاشق سر پر یا سر خالی جوانه ی گندم بریزیم؟

ممنون میشم پاسخ بدید 

بله .گفتن سرت را بشور وکفش را روی لک ها بمال .گفان این لک های سفید از سر میاد

سه بار در روز روغن نارگیل رو بمال روی لک ها و ۵ دقیقه ماساژ آروم بده و بعدش لازم نیست بشوریش و روزی یکبار یک قاشق غذاخوری روغن زیتون رو با ۵ قطره روغن درخت چای مخلوط کن و بمال روی لکه ها و بزار خشک بشه بعد فقط با آب گرم ولی نه داغ بشورش

این روغن هایی رو که گفتم حتما اصلشون رو استفاده کن و برای شستشوی پوستت از هیچ صابونی استفاده نکن میتونی از ژل شستشوی دیو دراگ استفاده کنی و اصلا از مواد آرایشی رو پوستت استفاده نکن

اینایی که گفتم خیلی زود نتیجه میده حتما حتما توی شامپوت سرکه سیب بریز و دو روزی یکبار دوش بگیر

سلام عزیزم.. منم جوش زیر پوستی سفید رو پیشونیم دارم رفتم دکتر گفت با کرم ودارو اینا از بین نمیرن ی ...

برای درمانشون کلی راه هست ولی بهترین راهاش که خودم ازشون نتیجه گرفتم ایناست:

۱ : هرروز سه مرتبه عسل رو با یه پنبه بمال روشون و ۱۵ دقیقه صبر کن بعد با آب ولرم بشورش 

۲: روغن کنجد و پودر سیاه دانه رو با هم مخلوط کن تا یه ماسک به دست بیاد بمال روی جوش ها و ۱۵ دقیقه صبر کن و بعد با آب ولرم بشورش توی ۱۰ الی ۱۵ روز نتیجشو میبینی

۳ : هر شب یه لیوان عرق کاسنی بخور تا دیگه جوش نزنی

۴ : مرطوب کننده و آبرسانتم حتما عوض کن