2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 17738 بازدید | 582 پست
سلام عزیزم اسکار رو چجوری میشه ازبین بردبه روش طبیعی؟ واینکه راه حلی دارین که رشدموها سریعتربشه؟

برای سریع شدن رشد موهات هفته ای یکبار نیم ساعت قبل از حمام آب پیازرو فقط  بزن یه ریشه موهات و کف سرت و یک روز درمیون روغن کرچک یا بادام تلخ بزن به کل موهات خیلی عالین

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم این جوش هایی ک اطراف چشم میان رو با چی از بین ببرم؟! 

فک کنم غده های چربی باشن یا چربی های زیر پوستی تو نت ک زدم اینجوری نوشته بود 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

گلم این جوش هایی ک اطراف چشم میان رو با چی از بین ببرم؟!  فک کنم غده های چربی باشن یا چربی های ...

اونا میلیا هستن از روش های زیر استفاده کن :

۱:روغن کرچک رو به آرامی و بدون فشار بمال زیر چشمت بعد از ۳۰ دقیقه با آب سرد بشور هرروز  این کارو انجام بده

۲:روغن درخت چای و روغن نارگیل از هرکدوم ۶ قطره رو مخلوط کن بمال زیر چشمت بعد ۳۰ دقیقه با آب سرد بشور دوبار در روز

۳:۲ قاشق غذاخوری شکر و ۲ ق غذاخوری لیمو رو با یه ق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کن بزن زیر چشمت بعد ۱۰ دقیقه با آب سرد بشورش ۳ بار در هفته

این ۳ موردی که گفتم قطعی جواب میدن

از غذاهای جرب و مواد آرایشی اصلا استفاده نکن

عزیزم یه سوال دیگه شما راه حلی دارین که ابروها پرپشت بشه که تجربه شده وقطعی باشه؟؟

بله روغن بادام تلخ اصل هر شی بمال روی ابروهات و صبح بشورش و کپسول ویتامین ای بمال روی ابروهات بعد ۸ ساعت بشورش این دوتا فوق العاده عالین و خیلی زود جواب میده در ضمن ابروهات رو به هیچ عنوان با موچین اصلاح نکن

اونا میلیا هستن از روش های زیر استفاده کن : ۱:روغن کرچک رو به آرامی و بدون فشار بمال زیر چشمت بعد ا ...

ممنون عزیزم❤️😍

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

برای درمانش هم میتونی کرم دور چشم خارجی بگیری تا کامل از بین بره هم میتونی با روغن بادام یا روغن زیت ...

سلام،دخنرم ۱۷سالشه و صورتش هم جوش داره وهم هر از چند گاهی لک های سفید به بدنش واطراف صورتش می زنه .دکتر بهش شامپوی ایروکس داد ولی مقطعی بود و بازم بر می گرده میشه بگیدباید چی کار کرد .ممنون میشم

شاید به طور صحیح ازش استفاده نکردی که تاثیر نکرده

عزیزم سلام در مورد کلویید اطلاعات داری بپرسم؟

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

عزیزم سرم ویتامین سی گرفتم از برند الارو . پریم نداشتن 

صابون زردچوبه هم فقط برند واگراس داشتن 

امیدوارم اینها هم خوب باشن تو این شرایط با بچه نمی تونستم چند جا بگردم

پودر جوانه گندم هم برای تپلی صورت گرفتم بعد چند وقت اثرشو، نشون میده؟ ایا وقتی نخورم صورتم دوباره لاغر میشه یعنی برگشت داره؟

سرم ویتامین سی رو چه میزانی استفاده می کنین و یک شیشه 30 میل برای چند وقت کافیه؟

ممنون

من فقط یک بار از این سرم الارو استفاده کردم  بیشتر جاها که خوندم راضی نبودن و گفته میشد بوی پرتقال میده اما من همش احساس می کنم بوی هلو میده و رنگش هم سفیده شبیه به کرم میگم نکنه تقلبی باشه  شیشه دقیقا شبیه اصلشه و روش هم سرم نوشته؟ سرم پریم رنگ مایه داخلش نارنجیه؟

ممنون

2790
2778
2791
2779
2792