2777
2789
عنوان

خانوادم

67 بازدید | 3 پست

بچه ها مامانم و شوهرم خیلی باهم مشکل دارن شوهر به مامانم احترام نمیزاره اصلا سرش داد میزنه منم خیلی سر این موضوع باهاش دعوام شده. شوهرم میگه مامانت دخالت میکنه بخاطر این باهاش بده کلا هر چیز مامانمو به دخالت میگیره. حالا مامانم اصرار داره به من که طلاق بگیرم کوتاه هم نمیاد. منم هر چی فکر کردم دیدم نمیشه بلاخره بچه دارم بچهامم معلومه باباشونو دوست دارن. ولی خسته شدم همش گیر شدبد داده که طلاق بگیر بیا باهم زندگی کنیم. منم دیگه عصبانی میشم بهش میگم همین بچهام دوروز دیگه بفهمن باعث طلاق تویی فکر نکن باهات خوب می‌مونن مثل آلان. مه نه اتفاقا میان پیش خودم بهم وابسته میشن بهشون خوش میگذره 

وا خودت داری اجازه دخالت ب مادرت میدی ببخشیدا قدر شوهرتو بدون شوهرتم حق داره فک کن مادر شوهرت ب شوهرت بگه زنتو طلاق بده بچه هاتم بیار من بزرگ میکنم تو خودت چ واکنشی نشون میدی یا مادر شوهرت تو زندگیت دخالت کنه خوب شوهرت ارامش میخاد نباید مادرت ک جای دوتاتون تصمیم بگیره بعدم مادر تو ک برا بچه هات پدر نمیشع اونا نیاز ب پدر دارن نذار تو زندگیت دخالت کنه هر جام هسی پشت شوهرت در بیا چون تنها حامیه زندگیت شوهرته اگ طلاق بگیری یا خدایی نکرده شوهرت چیزیش بشه همه همچی بت میگن الان ک شوهرت بالا سرته خدا رو شکر بعدم همین مادرت دو روز ک رفتی اونجا دیر بیدار شدی یا کاری نکردی صدتا حرف بت میزنه بچسب ب شوهرتو بچه هات و خونه زندگیت اگ ب حرفا بقیه پیش بری ی روز میرسع ک میبینی چیزی نداری شوهرتو بچه هاتم سر دخالتا از دست دادی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول و اخر زندگیت فقط شوهرت برات میمونه ن مادرت ن پدرت ن رفیقت ن حتی بچه هات پس برای بقیه با شوهرت دعوا نکن من حقو ب شوهرت میدم چون اگ مادر شوهرمم تو زندگیم دخالت کنه واکنشی بدتر از شوهرت نشون میدم پشت شوهرت در بیا جلو خانوادشو خانوادت بعدم ب خاطر اونا باشوهرت دعوا نکن زن گرفته ک ارامش داشته باشع ن همیشه دخالت تو زندگیش باشع