فیونامممم مدیر استارتر عضویت: 1405/02/01 تعداد پست: 97 عنوان خیلی وقتا 183 بازدید | 6 پست ناراحتی های بعد از جداییگریه های بعد از جدایی به خاطر عشق نیست به خاطر وابستگی نیست به خاطر خودمونه بخاطر اعتمادی که داشتیم ولی نابود شد تصوراتی که داشتیم و نابود شد 💔به انتخاباتون دقت کنید🥲 1405/02/23 | 14:14 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aydaaa79 عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 6164 من تاحالا تجربه نکردم فقط یکی بود اونم وقتی باهاش بودم میدونستم اشتباه ولی،کات شد از اون موقع خیلی،میگذره الان حتی شمارشو یادم نیست - گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤
فیونامممم مدیر استارتر عضویت: 1405/02/01 تعداد پست: 97 من تاحالا تجربه نکردم فقط یکی بود اونم وقتی باهاش بودم میدونستم اشتباه ولی،کات شد از اون موقع خیلی،م ... منم میدونستم اشتباههولی خر شدم 🥲راستش مال من فراموش نمیشه چون خونشون بیخ گوشمه🥲😂میبینمشو اولین ارتباطمون بود
فیونامممم مدیر استارتر عضویت: 1405/02/01 تعداد پست: 97 من تاحالا تجربه نکردم فقط یکی بود اونم وقتی باهاش بودم میدونستم اشتباه ولی،کات شد از اون موقع خیلی،م ... باز خداروشکررر کات شد
aydaaa79 عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 6164 منم میدونستم اشتباههولی خر شدم 🥲راستش مال من فراموش نمیشه چون خونشون بیخ گوشمه🥲😂میبینمشو اولین ار ... برای منم اولیش وآخرین بود🤣🤣🤣یادت میره زمان حل میکنه - گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤
فیونامممم مدیر استارتر عضویت: 1405/02/01 تعداد پست: 97 برای منم اولیش وآخرین بود🤣🤣🤣یادت میره زمان حل میکنه عه چرا اخریش😂هیچ خبری از اونم داری بابا ما چون فامیل نزدیکیم سخته🥲😂😂
aydaaa79 عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 6164 عه چرا اخریش😂هیچ خبری از اونم داری بابا ما چون فامیل نزدیکیم سخته🥲😂😂 ن ندارم میگم گذر زمان حل میکنه ما با فامیل رفت وآمد نمیکنیم چطور رل زدی 🤣🤣🤣🤣 - گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤
فیونامممم مدیر استارتر عضویت: 1405/02/01 تعداد پست: 97 ن ندارم میگم گذر زمان حل میکنه ما با فامیل رفت وآمد نمیکنیم چطور رل زدی 🤣🤣🤣🤣 نه بابا رابطه رسمی بود😂