2789
عنوان

کاور ناخن

3696 بازدید | 22 پست

کسی تا حالا انجام داد هر اصلاعاتی راجب کاور کردن ناخن و مدت ترمیم داره ممنون میشم بگه

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کاور با مواد از 20روز تا 1ماه بعد باید ترمیم بشه بستگی به رشد ناخنتم داره. روی ناخن خودت فقط مواد گذ ...

اهان مرسی

اگه بخوام کلا ریمو کنم چی انجام میدن

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/
اره عزیزم هم با سوهان برقی انجام میدن   هم با آستون صدرصد

ممنون مرسی عزیزم از اطلاعاتت  

کاور برای ناخونایی که یکم قد دارن خوبه دیگه لازم نیست برای قد ناخون از تیپ استفاده کنن اگرم تیپ بزار ...

الان ناخون خودم خوبه رشدش قد میکشه کاور کنم چند وقت بد نیاز ب ترمیم داره

اطلاعت کامل بدی ممنون میشم عزیزم

من چون حساسم هر ۳ هفته میرم ترمیم بستگی به رشد ناخونت داره

عکس میزاری ببینم طرحش

کاور همون  مواد کاشته که میزنن روی ناخن ..ولی لمینت یه ژل غلیظه مثل ژلیش ولی غلیظ تر🙂

کدوم بهتر هست 

انجام دادین