2777
2789
عنوان

ادم باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 61 پست

من نذاشتم تا حالا ! 

حالا اينجا نبينن! اينستا نيست؟ مغازه ها نيستن؟!!!! 

خيليا دوس دارن حال خوبشون رو با بقيه شريك بشن شايد ذوق دارن از غذايى كه درست كردن يا چيز جديدى كه خريدن! 

ادم اينجا فقط بايد از مشكلاتش بگه و اه و ناله كنه تا ادم باشه از نظر شما! هر تاپيكى هم عنوان داره ميتونيد وارد نشيد

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

ولی یه چیزی بگم تاپیک یه چیز دیگست خب وقتی‌میریم میبینیم یکی دیگه تو تاپیک اون شخص‌ صحبت از غذا میکنه و عکس میده دیگه کف دستو بو نکردیم که...خلاصه اگه این کرونای کوفتی نبود من الان ترکونده بودم خودمو تو این رستوران و بستی فروشیا و معجون ،این لواشک و الوچه ها که رو باز هستن .....😭😍😋

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم موافقم.اما برام جالبه که یه سریا پول بسته اینترنت دارنو و 24 ساعته آنلاینن اما مثلا پول ندارن یه ...

شاید پولش ب همه چیز نمیرسه ک بخرن مجبورن بین این دوتا یکیو انتخاب کنن

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
شدن که میشه ولی با ادویه خوشمزه تره. پاپریکا و آویشن 

اخه من مشکل ریوی دارم نمیتونم ادویه مصرف کنم ،پودر سیر بزنم بد میشه؟

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
برو آپ آشپزی پاپیون....با کمکش راحت خودت میتونی درست کنی تازه هم سالمه هم میدونی تمیز

بخدا من از اشپزی و این چیزا بدم میاد وگرنه همرو میترکوندم با عکس😂

نه بد نمیشه. 

ممنون عزیزم که ج دادی😍😍

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
بخدا من از اشپزی و این چیزا بدم میاد وگرنه همرو میترکوندم با عکس😂

😂😂😂😂بذار نینیت بسلامتی دنیا بیاد....عشق میکنی وقتی ببینی غذاتو با لذت میخوره...اون وقته که هی واسش کیک درست میکنی

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
منظورم این نبود منظورم این بود ادب و رسم انسانیت رو رعایت کنید

ببخشید ولی چقدر حرفتون مسخره خنده داره میدونی چرااا؟چون این آدما فقیر اگه قرار باشه برای هرچیزی ناراحت بشنو خب کلا باید چشم‌بسته زندگی کنن چون تو مجازی یا واقعیت فرقی نداره میبینن چیزای خوشمزه یا لباسهای شیک‌که توان خریدن ندارن پس لطفا ادای آدم خوبرو در نیارید... ینی کسی که فقیر سطح فکرشم‌انقد پایین؟پس اون فقط یه حسود  

وخدایی که بشدددددت کافیست
منم میرم 😎😁 مخصوصا وقتی رژیم داشته باشم که اصلا هیچیییییی کسی از تو پستای غذای اینستا نمیتونه جمع ...

اخ من الان باردارم همش ولع دارم هرکی تاپیک میزنه عکس کیکم یا غذام میرم میگم ای خدا کاش الان روزای عادیه قبلمون بود میپریدم خودم بیرون میخریدم میخوردم به هیچکسم جز دخترم نمیدادم 

[QUOTE=131678157]😂😂😂😂بذار نینیت بسلامتی دنیا بیاد....عشق میکنی وقتی ببینی غذاتو با لذت میخوره...اون وقته که هی وا ...[/QUOTE

بایدنذر کنم کرونا تموم شه فقط اشپزی کنم 😂😂

ببخشید ولی چقدر حرفتون مسخره خنده داره میدونی چرااا؟چون این آدما فقیر اگه قرار باشه برای هرچیزی نارا ...

نه عزیزم شما بد برداشت کردی منظور من ی تایپیک خاص نبود منظور من اینه چه دلیلی داره هر چیزی رو واسش ی تایپیک بزنیم و بخوایم به بقیه بگیم بعله ما هم داریما 

واقعا بعضی از اینا فایده نداره  و این که باید بازم بگم منظور من ی تایپیک خاص نبوده