2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 48 پست
نه گلکم اینجوریا هم نیست مطمعن باشید اونا هم قصدامر به معروف دارن و میخوان کمک شما کنن ولی روششو بلد ...

من که نگفتم به من کمک کردن  

دغدغه ذهنیم نی ولی هرجا ببینم شرایط مناسبه و با کمک من حل میشه انجام میدم

لازم نی انگشتتو بکنی تو چش و چالش تا راه و از بیراهه بشناسه...خودت باید جلوتر قدم برداری تا اونم امیدوار شه

و اینکه بعضی ها واقعا شعور و اعصاب حرف زدنو ندارن...(منظورم شخص خاصی نیس)و اصلا ساکت بمونن بهتره  

مارا بخیر تو امید نیس...شر مرسان

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تاپیک خوبیه که بچه های مذهبی و غیر مذهبی با هم حرف بزنن و مشکلات ریشه ای رو باهم در میون بزارن ...

آره بخدا من یه آدم مذهبی ام و ۲۳ سالمه انقد دوس دارم بشینم با هم سن و سالای خودم بحث کنیم و با هم به نتایج خوب برسیم 

البته اینم بگم من از این آدما نیستم که خدایی نکرده بخوام عقایدم به دیگران تحمیل کنم

عزیزم میدونی چیه ی عده ادما اومدن به اسم اسلام و دین و مذهب و روحانیون و چادر و خیلی چیزایی که برامون ارزش داره هزار غلط دور از جونتون کردن و دید خیلی ها رو به این مسائل بد کردن .فکر میکنن اونی که حجاب داره راحت نیست ینی اینجوری جلوه دادن اینو ولی من خودم که از وقتی یادم میاد عاشق چادر و حجابم بودم و بدون هیچ تحمیلی اونو قبول کردم الان یدقیقه نمیتونم بدون چادرم باشم.باهاش عشق میکنم .همه مسائل هم همینطوریه ینی اگه دید و اطلاعات کافی نداشته باشه کسی فورا نکته های منفی رو متوجه میشه و میگه اینجور آدما با فلان پوشش و فلان مدرک و اعتقاد چنین و چنان کردن.

توقع جامعه نسبت به آدم مذهبی خیلی بالاست.پس اگه ما واقعا پای اعتقاداتمون هستیم برای اینکه هم الگو باشیم هم دیگران رو به جای طرد کردن از خودمون جذب خودمون کنیم باید خیلی خیلی حواسمون به رفتارمون باشه ..

زیاد حرف زدم ببخشین دوستان

به شدددت تلخ زبانن

چرا همه رو با یه چشم میبینی؟

همه که مثل هم نیستن

الآن هر کسی که خیلی مذهبی نیست مشروب خوره یا اهل هر کاری هست؟

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
آره بخدا من یه آدم مذهبی ام و ۲۳ سالمه انقد دوس دارم بشینم با هم سن و سالای خودم بحث کنیم و با هم به ...

اگه لغو کاربری نمیشدم میشستیم ساعت ها باهم حرف میزدیم من مذهبی نیستم ولی به هر پوششی احترام میزارم.محجبه و چادری و غیر چادری فرقی ندارن برام

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق
اگه لغو کاربری نمیشدم میشستیم ساعت ها باهم حرف میزدیم من مذهبی نیستم ولی به هر پوششی احترام میزارم.

منم❤❤❤

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
آره بخدا من یه آدم مذهبی ام و ۲۳ سالمه انقد دوس دارم بشینم با هم سن و سالای خودم بحث کنیم و با هم به ...

آفرین کار خوبیه

نمیخام بگم من خوبم و اونا بدن

و نه فاز روشن فکری دارم  امام صادق میگه هرکی رو قضاوت کنی نمیمیری تا سرت بیاد...از این میترسم

من خودم دوست صمیمیمه دانشگاهم اقلیت دینی ان...یکی هم دور تر ولی کلا مسلمان نی

مانتوئی ام ولی از زمان دوستی و بحثمون هیچ فرقی نکرده

ولی بعضی خشک مذهبیا مدام میگن از راه بدرت میکنن و...بودند 

افرادی که ترمشون بالارفت کلا تغییر دیدگاه دادن از همون افراد  

ولی من دارم دفاع میکنم 

حرفتو میزنی بزن ولی اول ببین جاش هست؟ادمش هستی؟میتونی جواب بدی؟بعدا حرف بزن!نمیگم خودت کارت درسته یا نه...میگم آیا گردنت کلفت هست اون دنیا چت تو با طرف بیارن جلوت بعد نتونی جواب بدی مردش هستی قبول کنی؟  

تو عالم دوستی دنیای از شبه میگن منم برام جالبه میرم تهشو درمیارم یجور سرگرمیه برام....ولی از برچسب زدن بعضی ادما......آی دلم پره!!!

دنیایی از حرف و تجربه دارم راجب تاپیکت حیف که سر کارم نمیتونم زیاد وقت بزارم  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
آهان ببین همین تک نگری آزار دهنده هست حتی برای منی که مذهبی هستم.  چرا همه باید مثل شما فکر کنن ...

خب عزیزدلم من همون اولش گفتم آقای پناهیان یا حاج آقای عالی و اینا رو که من مثال زدم چون اگر اول تاپیک رو خونده باشی میبینی که گفتم من خیلی تو جامعه هستم دائم توی مراسمات مذهبی هستم و دائم با این قشر سر و کار دارم نه تنها مذهبیا حتی غیر مذهبیا ولی حتی از غیر مذهبیا هم شنیدم که چقدر امثال حاج آقا پناهیان و...رو قبول داشتن وگرنه این طبیعیه که ممکنه یه نفر از دید من خوب باشه از دید شما اینطور نباشه

چون نوشتی یاد ندارن.اکثرا خراسانیا اینطوری میگنن

جدا؟دقت نکرده بودم