2777
2789

سلام بچه ها بیاین از خانواده خودمون و همسر حرف بزنیم بدون  تعارف شاید کسانی باشند که هیچ همدمی ندارند واسه حرف زدنشون مثل من بیایید اینجا با هم حرف بزنیم و درد و دل کنیم

یکی از خوبیاشون برامون اول زندگیمون خونه خریدن😍هیچوقت فراموشش نمیکنم 

لطف کردن 😍😍😍

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وارا بنظرم برو یه زبانی چیزی یاد بگیر به درد ایندت بخوره چسه هی چسبیدین به خانواده شوهرو کاراشون&nbs ...

🤣🤣🤣

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی

خوبیشون.. در حال زندگی کردنه و دغدقه ی فردارو نداشتن...ک بنظرم برای خودشون فقط خوبه و ما اطرافیانشون اذیت میشیم...بدیشون هم نداشتن روابط ایتماعی و احساسی و با هیچ کس بخاطر رفتارای مشکل دار وحسادتشون در ارتباط نیستن...حتی بچه ها هم خیلی ارتباط نمیگیرن باهاشون.

خوبیشون اینکه خوش سرو زبونن و قربون صدقا میرن

بدی اینکه بدیهای که پشت سرت میگن به گوشت میرسه 

( پشت سر آدم حرف میزنن)

اگه اختلافی پیش بیاد پدر و مادر شوهرم طرف من رو میگیرن 

ولی خواهر شوهرام یه جوری نیششون رو میزنن

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
یکی از خوبیاشون برامون اول زندگیمون خونه خریدن😍هیچوقت فراموشش نمیکنم  لطف کردن 😍😍😍

خداشانس بده اینارو از کجا گیر میارین من پدر شوهرمو هیچ وقت حلال نمیکنم اگه بمیره هم حلالش نمیکنم التماسش کردم زمین بده بهمون خونه بسازیم نداد حالا خونه و مصالح خیلی گرون شد بره بمیره