2777
2789

سلام بچه ها بیاین از خانواده خودمون و همسر حرف بزنیم بدون  تعارف شاید کسانی باشند که هیچ همدمی ندارند واسه حرف زدنشون مثل من بیایید اینجا با هم حرف بزنیم و درد و دل کنیم

یکی از خوبیاشون برامون اول زندگیمون خونه خریدن😍هیچوقت فراموشش نمیکنم 

لطف کردن 😍😍😍

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وارا بنظرم برو یه زبانی چیزی یاد بگیر به درد ایندت بخوره چسه هی چسبیدین به خانواده شوهرو کاراشون&nbs ...

🤣🤣🤣

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی

خوبیشون.. در حال زندگی کردنه و دغدقه ی فردارو نداشتن...ک بنظرم برای خودشون فقط خوبه و ما اطرافیانشون اذیت میشیم...بدیشون هم نداشتن روابط ایتماعی و احساسی و با هیچ کس بخاطر رفتارای مشکل دار وحسادتشون در ارتباط نیستن...حتی بچه ها هم خیلی ارتباط نمیگیرن باهاشون.

خوبیشون اینکه خوش سرو زبونن و قربون صدقا میرن

بدی اینکه بدیهای که پشت سرت میگن به گوشت میرسه 

( پشت سر آدم حرف میزنن)

اگه اختلافی پیش بیاد پدر و مادر شوهرم طرف من رو میگیرن 

ولی خواهر شوهرام یه جوری نیششون رو میزنن

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
یکی از خوبیاشون برامون اول زندگیمون خونه خریدن😍هیچوقت فراموشش نمیکنم  لطف کردن 😍😍😍

خداشانس بده اینارو از کجا گیر میارین من پدر شوهرمو هیچ وقت حلال نمیکنم اگه بمیره هم حلالش نمیکنم التماسش کردم زمین بده بهمون خونه بسازیم نداد حالا خونه و مصالح خیلی گرون شد بره بمیره