سلام بچه ها بیاین از خانواده خودمون و همسر حرف بزنیم بدون تعارف شاید کسانی باشند که هیچ همدمی ندارند واسه حرف زدنشون مثل من بیایید اینجا با هم حرف بزنیم و درد و دل کنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوبیشون.. در حال زندگی کردنه و دغدقه ی فردارو نداشتن...ک بنظرم برای خودشون فقط خوبه و ما اطرافیانشون اذیت میشیم...بدیشون هم نداشتن روابط ایتماعی و احساسی و با هیچ کس بخاطر رفتارای مشکل دار وحسادتشون در ارتباط نیستن...حتی بچه ها هم خیلی ارتباط نمیگیرن باهاشون.
اگه اختلافی پیش بیاد پدر و مادر شوهرم طرف من رو میگیرن
ولی خواهر شوهرام یه جوری نیششون رو میزنن
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
یکی از خوبیاشون برامون اول زندگیمون خونه خریدن😍هیچوقت فراموشش نمیکنم لطف کردن 😍😍😍
خداشانس بده اینارو از کجا گیر میارین من پدر شوهرمو هیچ وقت حلال نمیکنم اگه بمیره هم حلالش نمیکنم التماسش کردم زمین بده بهمون خونه بسازیم نداد حالا خونه و مصالح خیلی گرون شد بره بمیره