2777
2789
عنوان

بیاین از خوبی ها یا بدی های خانواده شوهرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداشانس بده اینارو از کجا گیر میارین من پدر شوهرمو هیچ وقت حلال نمیکنم اگه بمیره هم حلالش نمیکنم الت ...

پدر من برای داداشم خونه خرید...زنداداشمو برای انتخاب خونه حتما میبردیم...بعد ازخرید گفت عروسم برو لوستر خوب برای خونت بخر کادوی خونه نوییتون ...یخچال فریزرشو هم پدرم عوض کرد...کلا هم عروسمون عشقه و هم ما باهاش خوبیم...

خواهر شوهرای من از ترس همسرم زیاد خونم نمیان .

هییی بد نیستن . اما دروغ زیاد میگن اونم دروغای اشکارا.

این دروغ گفتناشون باعث کدورت میشه .

همه میگن  خانواده شوهرم خیلیییی ساده ان اما بشدت دروغگوان (دروغاشونم اینطوریه مثلا به روم میگن خب حقوقت چقدره ؟ میگم وا من کارمند نیستم . میگن خب نترس نمیخواهیم چشمت بزنیم :( 

یا میگن پسرعموت چقدر خوبه که استخدام شده .منم میگم پسر عموم استخدام نشده جایی ... میگن به تو نگفته تو نمیدونی اما ماها میدونیم :(  و......) 

دروغاشون این مدلیه . 

به نظرتون خوبن این ادما یا بدن ؟؟؟؟ 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

بدی خانواده خودم مادرم خیلی دخالت میکردچندسال اول زندکی روزهرمارم کردخوبی خانواده همسرم گله ای ناراحتی ازم داشته باشن به خودم نمیگن به همسرم میگن که ازبس همسرم طرف منومیگیره خسته شدن ولی کلا آدم های هوبی هستن وکاری به کار عروس ودامادشون ندارن

من خودم وقتی که زایمان کردم مادرشوهرم بعد از سه روز مثل یه مهمون اومد دو ساعت نشست آخر سر هم به شوهر ...

پس توقع داشتی پوشک بچه رو عوض کنع؟

توهم رفتی خونشون مث مهمون برخورد کن  تا دلت خنک بشه

خخخخ😂

زرنگ باش 

*خودمو دوس دارم/چون خدا دوسم دارم*😍🌹

هی هم بد هم خوب نمددنم شاید گاهی اوقات حرفایی میزنن ک ناراحت بشم شایدم از روی سادگیشونه ولی باهام بد هم تا نمیکنن پدر شوهرم بیشتر ب من بها میده تا شوهرم ولی مادر شوهرمم جلوی روم خیلی خوبه پشت سرم خودشو ب شوهرم زیاد نزدیک میکنه ک کار بدی نیس ولی من زود عصبانی میشم و ناراحت نیشم ک چرا جلوی من باهاش بد حرف میزنی پشت سرم ناز و نوازش؟؟؟؟ شکر\:

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
هی هم بد هم خوب نمددنم شاید گاهی اوقات حرفایی میزنن ک ناراحت بشم شایدم از روی سادگیشونه ولی باهام بد ...

اینا ترفندشونو ب شوهرت محبت کن بیارش سمت خودتت

*خودمو دوس دارم/چون خدا دوسم دارم*😍🌹

در ضمن منم خیلی باهاشون خوب برخورد میکنم حتی یه تو یهشون نگفتم و نمیگم حتی ب بقیه خانوادش و برادر شوهرام خاهر شوهرم ندارم عروس اولم ١٨سالمه

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
اینا ترفندشونو ب شوهرت محبت کن بیارش سمت خودتت

واقعا؟؟؟؟؟؟ خاهرم بهم میگه ولی من خیلی ساده ام تا همین یه ماهم از خونشون جدا میشیم