2777
2789
عنوان

بچه سوم ؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نیوزلند زندگی میکنم و برام جالبه که ایرانی‌ها همه یکی یا ۲ تا بچه میخوان اونوقت اینجا من م ...

من و شوهرم عاشق بچه هاييم صبح كه بيدار ميشيم پسرامونو ميبينيم واقعا انگار تمام دنيا رو بهمون ميدن بسكه شيرينن

من نیوزلند زندگی میکنم و برام جالبه که ایرانی‌ها همه یکی یا ۲ تا بچه میخوان اونوقت اینجا من م ...

اخه همه چی گرون شده 

نمیشه مثل قبل امکانات داشت نمیشه مثل قبل خودمونو تقویت کنیم مجبوریم از بچه دار شدن بگذریم 

وگرنه منم دوست دارم خانواده گرم و پرجمعیتی داشته باشم

من و شوهرم عاشق بچه هاييم صبح كه بيدار ميشيم پسرامونو ميبينيم واقعا انگار تمام دنيا رو بهمون ميدن بس ...

عالیه واقعا ماهم همینطوریم
منم ۲ تا پسر دارم اتفاقا عاشق دختر بودم ولی خدا بهم پسر داد که حاضر نیستم با دنیا عوضشون کنم منم سومی رو میارم چه دختر بهم بده خدا یا پسر خداروشکر😍😍❤️❤️

فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟     و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍
اخه همه چی گرون شده  نمیشه مثل قبل امکانات داشت نمیشه مثل قبل خودمونو تقویت کنیم مجبوریم از بچ ...

سياه دونه آسياب كن با عسل و كنجد مخلوط كن هر روز خودتو همسرت يه ق م بخورين براي پسردارشدن 

اخه همه چی گرون شده  نمیشه مثل قبل امکانات داشت نمیشه مثل قبل خودمونو تقویت کنیم مجبوریم از بچ ...

عزیزم اینجا امکانات ویژه ای برای بچه ها ندارن جز طبیعت و آزادی بچه ها برای شیطونی این ایرانیها هستن که میخوان برای بچشون همه چی فراهم باشه
قیمت اجاره خونه اینجا خیلی بالاست و مواد غذائی 

فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟     و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍
انشاا.. يه گلپسر قندعسل توي دلت باشه     زيرنظر دكتري؟؟ اگر اين ماه نشد پودر اينوفوليك ا ...

خدا از دهنت بشنوه 

بله عزیزم ولی رژیم خاصی نداده در حد معجون واسه همسر و عرق کاسنی برای خودم و خرما بخورم و لبنیات و برنج نخورم...پس اگه این ماه باردار نشدم حتما تهیه میکنم دست گلت درد نکنه

عزیز میدونی چطوری میشه لینک فرستاد ؟ لینک یه تاپیک برات بفرستم بیا اونجا چندساله همه دور هم جمعن برای رژیم و یارداری 

سياه دونه آسياب كن با عسل و كنجد مخلوط كن هر روز خودتو همسرت يه ق م بخورين براي پسردارشدن 

فداتشم چشم حتما 

فعلا چون هفته پیش اقدام کردیم میترسم گرمی بخورم 

اگه این ماه باردار نشدم حتما همه این موارد رعایت میکنم