2777
2789
عنوان

بچه سوم ؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا بخواد دنبال رژیم بیافته و اقدام کنه معلوم نیست کی بگیره و باردار بشه  بنظرم چون شیر میده اگ ...

شير نميدم شيرخشك ميخوره و بچه آروميه 

البته شوهرم فوق العاده كمك ميكنه تو خونه داري و بچه داري

اگه توانایی جسمیشو داری مشکلی نیس  من به شخصه بچم اذیتم میکنه  ولی قبلش یا تو این فاصله ...

از نظر جسمي خيلي سرحالم و هيچ مشكلي ندارم جوري هيچ كس متوجه سنم نميشه و فكر ميكنن ١٠ سال جوون ترم

اره چرا ک ن من میخام انشالله بعدا۴تا بچه بیارم😍

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
اي جونم از انرژي مثبتت كه لبخند به لبم نشوند    

فداتشم عزیزم 

من خودم عاشق دختر بودم حالا که دارم ،میگم خدا بهم یه پسر هم بده .آدمیزاده دیگه دوس داره از جفتش داشته باشه 

ان شالله خدا بهتون یه دختر خوشگل هم میده

برام دعا میکنی اولین ماه اقدام کردم نمیدونم چی بشه 

چرا که نه ، وقتی خودت مشکلی نداری حتما اقدام کن ایشالا که خدا یه دختره خوشکل بهت بده 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
فداتشم عزیزم  من خودم عاشق دختر بودم حالا که دارم ،میگم خدا بهم یه پسر هم بده .آدمیزاده دیگه د ...

انشاا.. يه گلپسر قندعسل توي دلت باشه  

زيرنظر دكتري؟؟ اگر اين ماه نشد

پودر اينوفوليك از داروخانه بگير روزي دوتا ساشه توي آب حل كن بخور هم زود باردار ميشي هم پسر 

من نیوزلند زندگی میکنم و برام جالبه که ایرانی‌ها همه یکی یا ۲ تا بچه میخوان اونوقت اینجا من میرم مهد دنبال پسرم مامانا همه ۳ تا بچه کوچک دنبالشونن اومدن یکی رو هم از مهد بردارن باز یه سری هاشون حاملن
نگید اینجا امکانات بالاست ۱۰ تا بیارن سطح زندگی خیلی‌هاشون از سطح زندگی مردم ایران پایینتر هست فقط خوبیش طبیعت زیادشه

فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟     و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍
شير نميدم شيرخشك ميخوره و بچه آروميه  البته شوهرم فوق العاده كمك ميكنه تو خونه داري و بچه داري

خب دیگه پس عالیه 

بیافت دنبالش 

اتفاقا زودتر بیار که فک و فامیل شک نکنن 😂😂 خیال کنن ناخواسته بوده 

اخه رژیم رو بفهمن همش قضاوت و سرزنش میکنن..

رژیم دختردارشدن خیلی راحت تره حتما یه دکتر خوب پیدا کن و دست بکار شو ان شالله جواب میگیری