سلام دوستان من سي و شش سالمه شوهرم سي و نه سال . دوتا پسر پنج سال و ٨ ماه داريم و از نظر اقتصادي متوسط رو به بالا هستيم همسرم كارمند رسمي هستن و يه آپارتمان و ماشين معمولي هم داريم
ازاونجايي كه هر دو عاشق دخترهستيم بنظرتون بعد از اتمام اين اپيدمي و مشكلاتش صلاح هست كه براي بچه سوم اقدام كنيم يا نه؟؟
دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
من نیوزلند زندگی میکنم و برام جالبه که ایرانیها همه یکی یا ۲ تا بچه میخوان اونوقت اینجا من میرم مهد دنبال پسرم مامانا همه ۳ تا بچه کوچک دنبالشونن اومدن یکی رو هم از مهد بردارن باز یه سری هاشون حاملن نگید اینجا امکانات بالاست ۱۰ تا بیارن سطح زندگی خیلیهاشون از سطح زندگی مردم ایران پایینتر هست فقط خوبیش طبیعت زیادشه
فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟ و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍