2777
2789
عنوان

بچه سوم ؟؟!!!

387 بازدید | 57 پست

سلام دوستان من سي و شش سالمه شوهرم سي و نه سال . دوتا پسر پنج سال و ٨ ماه داريم و از نظر اقتصادي متوسط رو به بالا هستيم همسرم كارمند رسمي هستن و يه آپارتمان و ماشين معمولي هم داريم 

ازاونجايي كه هر دو عاشق دخترهستيم بنظرتون بعد از اتمام اين اپيدمي و مشكلاتش صلاح هست كه براي بچه سوم اقدام كنيم يا نه؟؟

ممنون از نظرات مفيدتون  

بله 😍😍

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

اگه باز پسر شد چي؟😐

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه آمادگی روحی و شرایط مادی مناسب باشه چراکه نه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

خداییش اگه وضع مالیتون خوبه بیازید وگرنه تو  این زمونه سخته

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
بنظرتون چقدر ميشه اعتماد كرد به نتيجه؟

خیلی نمیشه

مگه اینکه ای وی اف کنی

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز