2777
2789
عنوان

بچه سوم ؟؟!!!

372 بازدید | 57 پست

سلام دوستان من سي و شش سالمه شوهرم سي و نه سال . دوتا پسر پنج سال و ٨ ماه داريم و از نظر اقتصادي متوسط رو به بالا هستيم همسرم كارمند رسمي هستن و يه آپارتمان و ماشين معمولي هم داريم 

ازاونجايي كه هر دو عاشق دخترهستيم بنظرتون بعد از اتمام اين اپيدمي و مشكلاتش صلاح هست كه براي بچه سوم اقدام كنيم يا نه؟؟

ممنون از نظرات مفيدتون  

بله 😍😍

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

اگه باز پسر شد چي؟😐

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداییش اگه وضع مالیتون خوبه بیازید وگرنه تو  این زمونه سخته

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
بنظرتون چقدر ميشه اعتماد كرد به نتيجه؟

خیلی نمیشه

مگه اینکه ای وی اف کنی

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥