2777
2789
عنوان

مادرها

109 بازدید | 16 پست

سلام من ۳۲ سالمه پسرم ۲۱ ماهشه ...چون مشکل نازایی داشتم دیرباردار شدم حالا همه میگن یکی دیگه بیار سنت میره بالا و این بچه هم‌تنهاست ولی واقعا من و همسرم نمیخوایم ...مخصوصا همسرم میگه معلوم نیست اینده اینا چی میشه و این پسرمم خیلی مارو اذیت کرد بدخواب بود رفلاکس و الرژی داشت خیلی اذیت شدیم ....به نظرتون چیکارکنم؟

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

در دهان  مردم رو نمیشه بست

پس هر کاری ک ب صلاح خودتون و زندگی تون  انجام بدید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مهم نظر خودتونه مردم میان برا تو بچه بزرگ میکنن فردا نتونی خرجش کنی خرجیشو میدن؟خدایی نکرده مریض شه میان بگن حالش چطوره،بیخیال حرف مردم به جاییت نباشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
چون خودمم بچه دار نمیشم اگ حامله بشم ک نمیشم خخخ تا زایمان کردم دوباره اقدام میکنم خخخخخخ

انشاله که حامله بشی عزیزم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

قطعا نباید به حرف مردم گوش داد شما باید شرایط خودتون بسنجین بعد به فکر بچه دوم باشین

دیگران که توی خونه شما نیستن و شرایط شمارو نمیدونن فقط حرف میزنن ولی موقع عمل و کمک هم هستن بیان؟ برای بچه دار شدن که یه موضوع شخصی بین زوجین هست باهیچکس مشورت نکنین فقط خودتون دوتا

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍
من از خدامه شوهرم بگه نمیخوام منم برم ببندم تمام

خوش بحالت شوهر من از بچه متنفره. 😭 خدایا چرا هرکی رو یجور عذاب میدی قربون مصلحتت 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
مهم نظر خودتونه مردم میان برا تو بچه بزرگ میکنن فردا نتونی خرجش کنی خرجیشو میدن؟خدایی نکرده مریض شه ...

مادرشوهرم و زن داداشم هی میگن ...اره بخدا سرپسرم من واقعا تنها بودم

به نظر من بیار چون بچه تنها خوب نی 

واقعا ؟؟ یعنی ممکنه بعدا مشکل براش پیش بیاد

2790
2778
2791
2779
2792