2777
2789
عنوان

حس بویایی

11967 بازدید | 57 پست

سلام چندروز پیش بیرون بودم یه دفه سردم شد شب موقع خواب لرز کردم ازفردا عطسه وسرفه شروع شد البته کم سه روز بعد حس بویاییم از دست رفت الان دوروزه هیچ بویی رو حس نمیکنم گلودردم کمه همش میترسم کرونا باشه،کسی تجربه ای مثل من داشته؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزيزم منم اونطوري شده بودم سه شب خاك شير و زعفران و يك قاشق عسل خوردم و اينكه طول زوز قهوه و نعناع بو كردم ي نوع ورزش بويايي در حد سه روز كامل مثل قبل برگشت جالبش ايمكه بيشتر بود بيشترم شد

عطسه داشتم کم

کیپ بینی

گلوم خششششک

سرفه نداشتم

نمیتونستم زیاد حرف بزنم وگرنه نفسم میگرفت

بویایی وچشایی اصلا

اول اسفنداینطوری شدم بعدکم کم ب مرور خود ب خود خوب شد

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
عطسه داشتم کم کیپ بینی گلوم خششششک سرفه نداشتم نمیتونستم زیاد حرف بزنم وگرنه نفسم میگرفت بویایی ...

متم دقیقا دوم اسفند همه ی  اینا برام پیش اومد با تب و لزز دوهفته ای هم خوب شد دکتر گفت کرونا بوده

کاربر قدیمیم  

همسر منم اينطوري شد ولي اصلا حالش بد نشد و دماي بدنش هم خ بالانرفت ولي داغ شد در حد ٣٧ درجه بود،عطسه و يكم سرفه داشت و يهو حس بويايي و چشاييشو از دست داد،اما خداروشكر اصلا حالش بد نشد و نيفتاد و در حد ٣-٤ روز خوب شد ولي حس بويايي و چشاييش دير برگشت،و من ك ازش مراقبت ميكردم هيچ علايمي نداشتم خداروشكر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز