2777
2789
عنوان

حس بویایی

| مشاهده متن کامل بحث + 11967 بازدید | 57 پست

سلام منم کلااا حس بویاییمو از دست دادم الان ۱۱ روزه که نه بو میفهمم نه مزه و رفتم دکتر و ازمایش دادم و خوشبختانه کرونا نبود ولی اخرش دکتره حالمو گرف گفت ممکنه کرونا باشه ولی خب تو ازمایش چیزی معلوم نبود خیلی ناراحتم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقدر طول کشید بویایی برگرده از دوشنبه ندارم خیلی حس بدیه

دوهفته بعدش بوهاروحس کردم اما بوهای تند کم کم بهترشدوهمه بوهاروحس کردم الان ک۴ماه گذشته همه روحس میکنم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
دوهفته بعدش بوهاروحس کردم اما بوهای تند کم کم بهترشدوهمه بوهاروحس کردم الان ک۴ماه گذشته همه روحس میک ...

خدا کنه برای منم زود برگرده عذاب اوره واقعا میگن تراپی کنید چیزهای تند بو کنید بخور بگیرید... 

خدا کنه برای منم زود برگرده عذاب اوره واقعا میگن تراپی کنید چیزهای تند بو کنید بخور بگیرید... 

من هیچ کاری نکردم والا اون روزم ک من بونمیفمیدم حرفی از این نبود ک از علائم کروناعه ولی از اونجا ک مادربزرگ و زنداییم اینطوری شده بودن وبویاییشون برگشته بود گفتم مال منم برمیگرده خالمم بعد من اینطوری شدع وخوب شده

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
وای اگر کرونا باشه چی؟من پسر سه ماه دارم

سلام ببخشید شما حس بویاییتون برگشت؟توروخدا جواب بدید😔😔😔 اخه منم چند روزه بعداز یه سرماخوردگی شدید حس بویاییمو از دست دادم البته حس چشاییم مشکلی نداره

2790
2778
2791
2779
2792