2777
2789
عنوان

حس بویایی

| مشاهده متن کامل بحث + 11967 بازدید | 57 پست
اره من بوهای تندفقط میفهمم باردارم هستم قبل این قضیه نمیذاشتم کسی توخونه پیازبخوره حتی الان همه را ...

😂😂عزيزم،ان شاالله ني ني ب سلامتي دنيا بياد،ما با اون وضع همسرم اقدام كرديم و باردار شدم😂😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشاا..کرونا بوده و تموم شده میگم انشاا.. برای اینکه میگن اونایی که گرفتن دیگه نمیگیرن

اره منم شنیدم ایشالا ک همینطوره

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

منم یه هفته حس بویایی و  چشایی نداشتم چندروز از طریق بینی آب نمک قرقره کردم خداروشکر خوب شدم 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
منم امروز از صب صدام یه جورییه انگار از تو سرم میاد خارش گلو هم دارم.

به احتمال زیاد از فصل بهاره 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
می گن از اواسط فروردین کم کم ویروس ضعیف میشه و آمار بستری و مرگ و میر کم میشه ایشاالله درست باشه که ...

البته این ها در حد حرف،معلوم نیست از کی میتونیم بی استرس بریم بیرون

میشه بگی چه جوری می خوردی یعنی با هم تر کیب کردی یه توضیح بده 

زعفران رو دم كن خاك شير رو هم هفت بار بشور در حد يك استكان آب تو خاك شير نگه دار بعد عسل رو  بهش اضافه كن زعفرون دم كرده كه يك استكان آب داشته باشه بهش اضافه كن بخور اصلا هم نگران نباش قهوه و نعناع رو هم حتما بو كن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز