2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 191114 بازدید | 547 پست
بچه ها من چندتایی از پیامهاتون رو خوندم الهی زود ی جذب بشه بره راحت شید من ترسیدم، میخوام ژل ب ...

ژل خوبه 

مزيتش اينه نپسنديدي هم فوقش جذب ميشه ميره يا اصلا ميشه تخليه اش كرد

چربي خيلي پدر سوخته هست 

ژل خوبه  مزيتش اينه نپسنديدي هم فوقش جذب ميشه ميره يا اصلا ميشه تخليه اش كرد چربي خيلي پدر سو ...

آره اونو میشه آنزیم زد که سریع از بین بره 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من چندتایی از پیامهاتون رو خوندم الهی زود ی جذب بشه بره راحت شید من ترسیدم، میخوام ژل ب ...

عزيزم الان يادم افتاد گفتم بذا بهت بگم

دكتر من فوق تخصص جراحي زيبايي بود 

زير چشم چربي تزريق نميكرد 

ميگفت خطرناكه

ژل رو هم حتما پرس و جو كن كه خداي نكرده خطرناك نباشه

عزيزم الان يادم افتاد گفتم بذا بهت بگم دكتر من فوق تخصص جراحي زيبايي بود  زير چشم چربي تزريق ...

خدا خیرت بده گفتی عزیزم💚💚💚

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

دوستان کسی تجربه تزریق بیو فیلر رو داره من قبل از عید زیر چشمام رو اندولیفت کردم احساس میکنم خیلی تغییر خاصی نکرده دکتر گفت باید چند جلسه بیو فیلر انجام بدم از خون پلاسما جدا می‌کنند و تزریق میشه زیر پوست

سلام عزيزم ميشه توضيح بدى چى هست ؟ و اب ميكنه واقعا چربى تزريق شده رو 

بله عزیزم یه لیزر درون پوستیه.که به یه نمایشگر وصله داخل پوست میبینه.تو یک جلسه هرجا بخوای اب میکنه.مخصوصا زیرچشم.زیرچشم سفت و چروکاش هم میبره

اگر کیست چربی تو صورتت داری اصلا تخلیه یا جراحی نکن.باآفرودیت یا اندولیفت آبش کن

دوستان کسی تجربه تزریق بیو فیلر رو داره من قبل از عید زیر چشمام رو اندولیفت کردم احساس میکنم خیلی تغ ...

نه این بیوفیلر فقط کلک پوله .اگرم تاثیرداشته باشه نهایت دو تا سه ماه

بله عزیزم یه لیزر درون پوستیه.که به یه نمایشگر وصله داخل پوست میبینه.تو یک جلسه هرجا بخوای اب میکنه. ...

شما مركزى سراغ دارى و هزينه هاش چطوره عزيزم ممنونم كه راهنمايي ميكنى 

شما مركزى سراغ دارى و هزينه هاش چطوره عزيزم ممنونم كه راهنمايي ميكنى

متخصص پوست ها دستگاهشو دارن البته خیلی محدودن

سعی کن اگر هزینه میکنی اندولیفت نکنی چون ممکنه دوجلسه نیازباشه و هزینه زیاد شه.آفرودیت کن که تو یه جلسه کلا گلوله ها اب بشه.آفرودیت چندجا فقط در تهران انجام میدن بزنی تو نت میاد

اسمش آفرودیت ارتجاعی یا فلکس آفرودیت

سلام عزيزم ميشه توضيح بدى چى هست ؟ و اب ميكنه واقعا چربى تزريق شده رو 

این سری خواستی چربی بزنی نانوفت یا خود چربی نزن

Svf ژل بزن چون ناخالصی چربی نداره و گلوله نمیشه

اطلاعات اس وی اف ژل از نت حتما بخون💚