سلام میخاستم بدونم کسی تزریق چربی کل صورت و گونه ها رو انجام داده..آیا موثر بوده؟من شنیدم بعد از یه مدت چربی جذب میشه و گونه ها به حالت اول برمیگردن درسته؟لطفا اگه کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه.
سارنیا جان من پیش دکتر صمدزاده تزریق چربی به صورت انجام دادم اول اینکه واقعا میزان دردش از اون چیزی که فکر می کردم خیلیییی کمتر بود و واقعا از نتیجش راضیم خیلی کارشون خوب
من تزریق چربی انجام دادم برای صورتم توی خط خنده و گونه هام. خیلی راضیم ببین اولا که از بدن خودت می گیرن چربی رو دوما که خوبم جوابمیده حساسیت نمیدی. من کلینیک نیلفروش زاده انجام دادم اول برای مشاوره رفتم اگر قصدش رو داری باید زودتر اقدام کنی زیاد تو نوبت نمونی مراجعه کننده خیلی زیاد داره
من قبل اینکه تزریق چربی کنم خیلی حساس بودم که یه دکتر خیلی خوب و با تجربه این کارو برام انجام بده که یه نتیجه خوب داشته باشه خیلیم وقت گذاشتم واسه پیدا کردن دکتر که در نهایت پیش دکتر نیلفروش زاده تزریق چربی صورتمو انجام دادم که واقعا کارشون بی نقص و حرفه ایه
تزریق چربی فقط دکتر روحانی عزیز همیشه ممنونش هستم اگر تهران هستید کلینیک رز سمت مترو صادقیه حتما سایت و پیجشون رو ببینید نمونه هاشون رو فیلم گرفتن و توضیحات خوبی میدن
من تزریق چربی انجام دادم پیش بهترین استاد .که به دکترای دگ آموزش تزریق چربی میده ..بعد چهارماه پنج درصدش مونده .حالا به کنار .ازدردش بگم مردم وزنده شدم .خیلی سخت انجام ندین بی اثر بود برام