2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 191116 بازدید | 547 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تزریق چربی انجام دادم برای صورتم توی خط خنده و گونه هام. خیلی راضیم ببین اولا که از بدن خودت می گیرن چربی رو دوما که خوبم جوابمیده حساسیت نمیدی. من کلینیک نیلفروش زاده انجام دادم اول برای مشاوره رفتم اگر قصدش رو داری باید زودتر اقدام کنی زیاد تو نوبت نمونی مراجعه کننده خیلی زیاد داره

من قبل اینکه تزریق چربی کنم خیلی حساس بودم که یه دکتر خیلی خوب و با تجربه این کارو برام انجام بده که یه نتیجه خوب داشته باشه خیلیم وقت گذاشتم واسه پیدا کردن دکتر که در نهایت پیش دکتر نیلفروش زاده تزریق چربی صورتمو انجام دادم که واقعا کارشون بی نقص و حرفه ایه 

من قبل اینکه تزریق چربی کنم خیلی حساس بودم که یه دکتر خیلی خوب و با تجربه این کارو برام انجام بده که ...

عزيزممن ٤روزه تزريق چربي انجام دادم خيلي صورتم چاق شده😭😭😭😭چيكار كنم من 

٢٠آبان هم عروسي داريم😭😭

الان روز چهاردهم هستم ورم کاملا خوابیده،یکماه دیگه باید شارژ بشه دوباره ولی خیلی کمش میمونه،

واي تورو خدا به من بگو 😭😭😭😭من٤روزه تزريق زدم شببه مونگولا شدم از بي صورتم باد داره و خيلي هم سفت هستش تورو خدا خوب ميشه. ؟؟ 

من تزریق چربی انجام دادم پیش بهترین استاد .که به دکترای دگ آموزش تزریق چربی میده ..بعد چهارماه پنج درصدش مونده .حالا به کنار .ازدردش بگم مردم و‌زنده شدم .خیلی سخت انجام ندین بی اثر بود برام 

منم. انجام دادم یک ماه ونیم گذشته. ولی هیچی نمونده ج ذب شده خیلی ناراحتم. موندم با ترمیم انجام بدم ب ...

منم همینطور حیف پولی که دادم من ترمیم رفتم. حالا همش نه لااقل نباید 20 درصدش میموند که انگیزه بشه دوباره بعد یسال بری بزنی🤔