2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 191090 بازدید | 547 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی،من دیروز تزریق کردم اما هنوز خیبی ورم داره تو چن روزه ورمت خوابید؟؟ تو الان راضی؟ ...

الان روز چهاردهم هستم ورم کاملا خوابیده،یکماه دیگه باید شارژ بشه دوباره ولی خیلی کمش میمونه،

شما گفته چقد ماندگاری داره ترمیم هم نیاز داره؟کجا انجام دادی وچقد هزینه شده

گفت در بدترین شرایط دوسال میمونه ولی امکان داره بشتر تا ۷ سالم دوام بیاره

من سنندجم دکتر امید حسنی برام انجام داد یکی از بهترین دکتراست ...

۶و نیم هزینه

یعنی باید شارژ بشه؟؟ولی دکتر من چیزی در مورد شارژ نگفته مگه جذب شده ک باید شارژ کنی؟؟

چربی مقدار زیادیش جذب میشه به من گفته اگه بخوای ماندگاری بیشتری داشته باشه بعد از 45 روز ترمیم میخواد،من شیراز انجام دادم

تبلیغ نکن زشته عمرا اگه تو تزریق کرده باشی 

تو که راه افتادی پست های مردم رو پاسخ میدی میگی دروغ میگید مشخصه خودت تبلیغاتچی هستی که بلدی . تزریق چربی از نظر تو کار خیلی عجیبیه که میگی عمرا اینکارو کردی با 5000 تا پست مشخص نیست واسه کی تبلیغ میکنی

چربی مقدار زیادیش جذب میشه به من گفته اگه بخوای ماندگاری بیشتری داشته باشه بعد از 45 روز ترمیم میخوا ...

عزیزم برا شارژ مجدد هم باید هزینه بدیم؟؟

شما به کجای صورتتون تزریق انجام دادید؟؟

منم می خوام تزریق کنم این طوری که دلم هری میریزه پایین.

عزیزم بهتره قبل از هرکاری در مورد بهترین دکتر تزریق چربی در تهران تو گوگل سرچ کنی. کلی مطالب مفید میاره. تازه میتونین به نمونه تزریق های چربی هم ببینین و بتونی به راحتی دکتر مورد نظرتو انتخاب کنی

کل صورتتون چقد شد هزینه ش ؟؟ راضی بودین؟؟ بعد از شارژ مجدد بازم چربیها جذب شدن؟؟

پنج وخورده شد هنوز شارژ نکردم بیست روز دیگه دکتر گفت بعد از شارژ بیشتر چربی میمونه ولی قبلش جذب میشه چون برای صورت غریب هست 

سارینا جون یعنی داخل پلکش تزریق چربی کرده؟

عزیزم چرا اینکارها و انجام میدین وکلی هزینه میکنین وجواب هیش هم 50.50ست من از این کانال ژل برای افتادگی پلک گرفتم خیلی خوب جواب داد وبرای پرشدن صورت م هم قرص فت فیس بهم داد واقعا عالی بود قیمت‌ها هم فک کنم دوتاش200تومن شد حالا قیمتش زیاد یادم نیست بهرحال ی مشاوره ازش بگیرین آدرس کانالشو میزارم

@mojezezibayi1234