2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 191080 بازدید | 547 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برعکس شما من بیشتر تحقیق می کنم میرم مستقیم نمونه کارشونو می بینم نظرات تو اینستاگرام و سایر جاهای د ...

تبلیغات اسمش روشه یعنی هم چیز بد و هم چیز خوب تبلیغ میشه، بنابراین یه جا لازمه که فقط تجربه ی شخصی افراد تعیین کننده و تمایز کننده باشه ودر غیر اینصورت تو باید با صرف وقت و هزینه و حتی به خطر  انداختن سلامت و سرمایه بین تبلیغات آزمون و خطا کنی، یکی از این جاهای امن نی نی سایته که افراد صادقانه تجربیات کسب شده رو به اشتراک بذارن تا خیلی از افراد دیگه قربانی تبلیغات دروغین و منفعت طلبانه ی امثال شما نشن، من از مسئولین سایت  در خواست دارم هرگونه تبلیغی رو تو این سایت ممنوع کنند، تا افراد کمتری قربانی هوس امثال تبلیغات چی های گدا منش بشن

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

من واسه گودی زیر چشمم تزریق چربی کردم چون خیلی تعریف دکتر آزیتا مولازاده رو شنیده بودم رفتم پیششون تو صادقیس مطبشون خیلی راضی بودم کارشونم اصولیو دقیقه این شمارشونه میذارم استفاده کنین٤٤٢٨۷۳۶۲