2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 191080 بازدید | 547 پست

من ۲سال پیش تزریق چربی انجام دادم  خیلی راضیم  ولابعدازسه ماه دیگه طبیعی میشه اولش که میزنی وحشت میکنی تازه بعداز۶ماه دیگه خودشوکامل نشون میده مال من جذب نشده ولاراضیم

من یک هفته ست ک تزریق چربی انجام‌دادم. با اینکه قرهر بود خیییییلی کم باشه و فقط خط لبخندم‌پر بشه. ال ...

خانومی منم مثل شما بودم صورتم خیلی بد فرم و گرد شد دو سه هفته بعداز تزریق ۷۰درصد چربی جذب میشه ولی همون سی درصدم صورتو زشت میکنه من خیلی پشیمونم خیلی زشت شدم پنج ماه گذشته و چربیا حرکت کردن بسمن پایین خجالت میکشم برم بیرون😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ترزیق چربی بهتره که پیش جراح پلاستیک بری من به واسطه یکی از دوستام  رفتم پیش دکتر آرمان انقطاع و ترزیق چربی رو انجام دادم واقعا کارش خوبه من خیلی کم بدنم کبود شد اما یکی از دوستام رفت یه جا دیگه اون قسمتی که ازش چربی برداشته بودن خیلی کبود شده بود به غیر از اونم ظاهرم خیلی طبیعیه
https://instagram.com/dr.engheta?igshid=9b302vi8gf33

من تزریق چربی به گونه هام انجام دادم که خیلی خوب شده و ماندگاری خیلی خوبیم داشته پیش دکتر فخیم که واقعا کارشون حرف نداره آدرسشون اشرفی اصفهانی - بالاتر از پونک- نرسیده به نیایش- جنب درمانگاه پیامبر -کوچه آزاده -پلاک 4- طبقه4 کلینیک پاسارگاد شماره 46017362

عزیزم شما انجام دادی  منم می خوام انجام بدم

سلام. من انجام دادم اواخر بهمن ماه. ولی چیزیش نمونده و همش رفته مثکه میگن بعضی بدنا بیشتر جذب میکنه اما در کل میگن دفعه اول بیشترش جذب میشه با تکرار کم کم میمونه یه بخشیش. حالا چون یبار هزینه کردم دوباره 5 ماه بگذره میرم. ببینم چی میشه اینبار

آره عزیزم .من تزریق چربی انجام دادم. باید حتما پیش دکتر پوست خوب بری تانتیجه خوبی بگیری. تزریق چربی به دست هم انجام دادم برای جوانسازی دستام. من کلینیک دکتر خدایاری رفتم خیلی راضیم.

خیلی مشتری براشون مهمه 

اسی گول این تبلیغات که بعضی ها دارن با آدرس و شماره و ...نخور 

اسی دیگه گول این تبلیغات رو نمیخوره تاپیک برا سال ۹۰ هست

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞