2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 191092 بازدید | 547 پست

وقتی تایپیک مسائل زیبایی و جراحی زده میشه یه سری منشی و نوچه به طرز تابلویی میپرن وسط واسه تبلیغ یه سری پزشک، من اسامی اون پزشک ها رو یادداشت میکنم و اتفاقا پیش همونا نمیرم و سفارشم میکنم کسی پیششون نره

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکلی نیست منم ۵ هفتست تزریق کردم دو هفته اول افتضاح بودم اما کم کم بهتر شده تلان فقط زیر چشما ...

سلام عزیزم .راضی هستی من یکم پول جمع کردم برم انجام بدم هزینه شما چقد شد؟؟

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
وقتی تایپیک مسائل زیبایی و جراحی زده میشه یه سری منشی و نوچه به طرز تابلویی میپرن وسط واسه تبلیغ یه ...

منم دقیقا پیش اون دکتر ها نمی رم حس می کنم باید خیلی ناشی باشن

سلام عزیزم. الان بیشتر از یماه از تزریق چربیتون گذشته صورتتون خوب شد یعنی ورمش اینا خوابید چون خیلی ...

عزیزم شما انجام دادی 

منم می خوام انجام بدم

وااااای بچه ها چقد تزریق چربی خوبه دختر خاله من رفته گونه هاش تزریق چربی کرده خیلی خوب شده   ...

منم تو بیمارستان رازی تعریف دکتر علاف اکبری و خیلی شنیدم میخوام برم پیشش برای تزریق چربی مطبش نمیدونی کجاست عزیزم؟

کسی نبود جواب بده تجربه ای نداشتین

عزیزم شما چربی صورتون تمدید کردید موندگار شد من الان دو هفته میگذره سری اول داره جذب میشه!!!! 

مامان یک پسر خوشگل هستم 
وقتی تایپیک مسائل زیبایی و جراحی زده میشه یه سری منشی و نوچه به طرز تابلویی میپرن وسط واسه تبلیغ یه ...

برعکس شما من بیشتر تحقیق می کنم میرم مستقیم نمونه کارشونو می بینم نظرات تو اینستاگرام و سایر جاهای دیگه رو میخونم... چه اشکال داره تبلیغ کنن؟ تبلیغ دلیل بر بد بودن نیست. مثلا کاله بهترین محصولاتو داره پس میادتبلیغ می کنه باید بگیم تبلیغ می کنه معلومه بدرد نخوره ؟ منطقت جالب بود 

چقدرم تابلو وچیپ این کارو انجام میدن ،واقعا خودشون زدن به خریت !!!!

چقد لحن شما بی ادبانه س.. 

و چه منطقت جالبی دارین شما 

به نظرم شما محصولات میهن و کاله رو نخرین چون تبلیغ زیاد دارن، مترو میری تبلیغاتشون هست ، تی وی روشن می کنی تبلیغ می کنن خیلی تابلوان اصلا