2777
2789
عنوان

بیشعوری

487 بازدید | 36 پست

خسته شدم دیگه اینقد که بعضی از فامیلامون بیشعورن قبل از کرونا از صبح تا شب یه گله آدم خونمون بودن دیگه کلافه شدیم حالا هم که کرونا اومده با این که بابام مستقیم بهشون گفته نیاین خونه ما باز امروز کله سحر اینجان میگن نتونستیم تحمل کنیم آخه چیکار کنم بخدا دیگه کم آوردم تازه داشتیم یه نفس راحت می کشیدیم 

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا واقعا عجب آدمایی هستن ها خب الان عصر ارتباطاتِ زنگ بزنن تصویری حرف بزنین دیگه چه کاریه پا میشن هلکُ هلک میان اونجا حالا اگه یه نفر ناقل باشه بینشون همتونه به فنا میده خدایی نکرده

والا ما به داداشا و آبجیای گلم میگیم نیان.نه فقط بخاطر خودمون.بخاطر خودشون حتی!خیلی خطرناکه بابا

جدی بگیرین...

مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختند و برای عشق مرز،غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا می گیرد و نه عشق مرز میشناسد...ارنستو چه گوارا
واااا واقعا عجب آدمایی هستن ها خب الان عصر ارتباطاتِ زنگ بزنن تصویری حرف بزنین دیگه چه کاریه پا میشن ...

هرروز سه ساعت تماس تصویری داشتن امروز میگه نتونستم بابا بخدا خیلی نفهمن مستقیم بابام زنگ زده گفته نیاین خونه ما ولی...

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

همتونداخن کنید برید توی اتاق.زیاد خرف نزنید.ناهرم حتی تعارف الکیم نکنید.

موقع رفتنم باباد بگه خیلی ناراحت شدم اومدید خوبخ بهتون گفتم فعلا یکم مراعات کنید.چطور ناراحت کردن شما وپرروعییه اونا مهم نباشه شمام براوون مهم نباشه ناراحتدمیشن یانه.وقتیم رفتن اسپری ابو الکل درست کنید بپاشین روی مبلا ودسته دراتون 

بدی اینه بعضیا تو خونه هم رعایت نمیکنن 😷🤒

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

معمولا روستاها چون خونه ها نزدیکه و اکثرا فامیل هستن و صمیمیت بینشون هست اینطورن که وقتو بی وقت خونه های هم میرن

زندگی های شهری اصلا اینطور نیستن

کاش یه پسر بچه ی اروپایی بودم که در دامنه ی کوهای آلپ مشغول بازی بود و  هیچوقت نمی دونست خاورمیانه کجاست...