2777
2789
عنوان

بیشعوری

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا روستاها چون خونه ها نزدیکه و اکثرا فامیل هستن و صمیمیت بینشون هست اینطورن که وقتو بی وقت خونه ...

والا تو شهریم کلی هم باهم فاصله داره خونه هامون صبح با آژانس اومده

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
والا تو شهریم کلی هم باهم فاصله داره خونه هامون صبح با آژانس اومده

چه بیکار و بی ملاحظه اونم توی این شرایط

کاش یه پسر بچه ی اروپایی بودم که در دامنه ی کوهای آلپ مشغول بازی بود و  هیچوقت نمی دونست خاورمیانه کجاست...
همتونداخن کنید برید توی اتاق.زیاد خرف نزنید.ناهرم حتی تعارف الکیم نکنید. موقع رفتنم باباد بگه خیلی ...

بخدا هر کاریم بکنی آخرش خودش باید بفمه که نمیفهمه

واقعا الان عصبانی و ناراحتم نمیدونم چیکار کنم

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
معمولا روستاها چون خونه ها نزدیکه و اکثرا فامیل هستن و صمیمیت بینشون هست اینطورن که وقتو بی وقت خونه ...

من عاشق اینجور زندگی هستم البته نه الان که کرونا هست

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
تروخدا نرید خونه بقیه یه عده مثل ما واقعا دوس ندارن برین خونشون روشون نمیشه بگن(البته با این که گفتی ...

منم مثل تو.دوست ندارم بیان تازه عموم میزنه هی گلگی چون بابام بزرگتره روز عید زنگید که نیان.

ولی عمم همسایمونه خیلیم بیرون میره گاهی میاد اما تو نمیاد بنده خدا توی حیاط وایمیسه مامانمم میره توحیاط بافاصلا وایمیسن.بابام میگه ازتو کسی حرات نداره بیاد خونمون😥😥😥😥😥

این اول صبح که عادتشه کلا خیلی وقتا میاد...ماهم هر کاری بکنیم آخرش مامانم روش نمیشه چیزی بگه بابامم الان خونه نیست وگرنه یه چیزی میگفت میگه تو مغازه وایسادم بابات که رفت بیام خونه ای خداااااا

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
بگید خونه نیستیم! اصلا تعارف نداره این شرایط...واقعا نمیدونم چرا بعضیا اینقدر بی ملاحظه ن

خدا شاهده بابام گفته بیای درو باز نمیکنم نیا ولی میگه وایسادم تو مغازه سر کوچه بابات که رفت بیام خونتون

خدایا آرامش بده به همه😍🙇