2777
2789
عنوان

بیشعوری

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 36 پست
من عاشق اینجور زندگی هستم البته نه الان که کرونا هست

این سبک زندگی ب مراتب از زندگی شهری بهتره

کاش یه پسر بچه ی اروپایی بودم که در دامنه ی کوهای آلپ مشغول بازی بود و  هیچوقت نمی دونست خاورمیانه کجاست...
خدا شاهده بابام گفته بیای درو باز نمیکنم نیا ولی میگه وایسادم تو مغازه سر کوچه بابات که رفت بیام خون ...

باید اینجور ادما رو مثل خودشون پر رو باشی! وقتی زنگ زد از همون پشت آیفون بگید ببخشید ایشالا بعد کرونا در خدمتتونیم

خدایا راضیم به رضای تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخدا نرید خونه بقیه یه عده مثل ما واقعا دوس ندارن برین خونشون روشون نمیشه بگن(البته با این که گفتی ...

دختر داییم پیام داد هستی ما بیایم اونجا گفتم من تو کرونا مهمان نمیپذیرم گفت من کرونا ندارم اگه داشته باشم تا الان هزار دفعه گرفته بودم گفتم از کجا معلوم ناقل نباشیم بعد برام نوشت شوخی کردم اگه یکم شل میگرفتم حتما میومد من شوهرم سرکار میره اگه فردا پس فردا اینا مریض شن یه چیزیشون شه تا عمر دارم خودم و نمیبخشم یه سریا خریت میکنن

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  

منم با ابجی بزرگم تو ی شهریم....ابجی دومیم قبل کرونا اومد کمکشون اسباب کشی دیگه راه هابسته شد موندگار شد...حالا هی میگه حوصلم سر میره یه هفته میره خونه اونا ی هفته خونه ما...منم باردارم میترسم

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....

ماهم یکی از اقوام گفت میخوام بیام سر بزنم و یا شما بیایید.شوهرم به شوخی گفت ن ما که نمیاییم شمام اگر بیایید درتون باز نمیکنیما😂

فکنم قشنگ فهمید😂😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
باید اینجور ادما رو مثل خودشون پر رو باشی! وقتی زنگ زد از همون پشت آیفون بگید ببخشید ایشالا بعد کرون ...

اگه آدمی باشه که رعایت کنه من مشکلی ندارم ولی همه جا میره اصلنم رعایت نمیکنه 

خدایا آرامش بده به همه😍🙇