2777
2789
عنوان

پخش شدن عکس

688 بازدید | 78 پست

بچه ها دختر داییم 14 سالشه حالا بچگی کرده ب ی پسره مثل این ک چندتا عکس90 داده این قضیه مال اسفند ما خرداد فهمیدیم

بعد پسر تهدیدش میکرده ازش طلا اینا خواسته اینم انگشتر مامانشو برده داده موهاشو کوتاه کرده فروخته با پولش گوشواره خریده برده داده بهش

ما ک فهمیدیم مامانم ب پسره پیام دادو اینا بعد پسره دیلت اکانت زد

من خیلی خبلی اعصابم خورد بود چون ظاهرا هرکی رو تو محل میدیده بهش نشون میداده بعد ب پارتنرم گفتم بیچاره دیوونه شده بود میگف پسره رو میشناسم میرم فلانش میکنم و اینا به مامانن گفتم گف ب شما ربطی نداره خودتونو دخالت ندین کم مونده بود کتکم بزنه ک ب تو چه

حالا دختر داییم باباش قبلا تشنج کرده و الان مریضه دیگه مامانش مشکل اعصاب داره در کل زن عاقلی نیست با مامانبزرگم زندگی میکنن خیلی دلم میسوزه پارتنرمم میگ بخاطر تو هرکاری بگی میکنم از دیروز ک بهش گفتم اعصابش خورده از این طرفم کاری کنه همه میفهمن الکی یقه جر نمیده و با منه

بابامم ن قضیه دوستی منو میدونه ن عکس دختر داییمو میگه ابرومون میره

شما بگین چیکارکنم

میشه برا زندگی مرد!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم حواست باشه پارتنرت رو دستی دستی تقدیم کسی نکنی یک

دوما اینکه از طریق پلیس فتا اقدام کنین بدون متوجه شدن پدرمادرش مشکل رو حل میکنن

کاربری سومم هم ترکید .میخام مراقب این یکی باشم عصبانیم نکنین 💔🫠

دخالت نکن

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

عزیزم از طریق برنامه پلیس من

می تونی شکایت کنی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان 

دخالت نکن

الان دخترا ۱۴ ساله با وجود اینستا و ...خیلی چیزا بلدن

اون انتخاب خودش بوده عکس داده خیلی هم حالیشه که چه کار بدی داره انجام میده ولی خودت خواسته

شما دخالت نکن پسر مردم هم توی دردسر ننداز

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1