2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 139 پست
اخه اونم نگفته تنها بخدا اگه چیزی هم باشه و به ضررشم باشه میاد راستشو میگه من از این مرد یه بارم درو ...

کلا ۱۴ تا معصوم بیشتر نداریم تو این دنیا اینو هیچ‌وقت یادت نره 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا شوهر من همین ماجرا رو با دختر خواهرم داشت  که اونو سر عقل بیاره  بعد از یک تایمی ک ...

بمیرم برایه دلت 😔

خدایا اگر یک روز به مرگم مانده بود مردی را کنارم بگذار تا فقط یک شب در اغوشش بخوابم نه برای غریزه ام که از اغوش بکرو مردانه اش حس امنیت و ارامش را فقط برای یک شب هم که شده تجربه کنم خدایا مرا ارزو به دل از این دنیا نبر اما در پایان باز هم راضیم به رضایه تو 
دقیقا شوهر من همین ماجرا رو با دختر خواهرم داشت  که اونو سر عقل بیاره  بعد از یک تایمی ک ...

مرداهمینن اصلانبای بهشون رودادصددرصدسواستفاده میکنن

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

عذاب وجدان بزار کنار،،،توقع نداری ک حتی اگه فکری تو سرش باشه بیاد بهت بگه،،،مثلا بگه خواهرت نیاز داره ب رابطه،باید صیغه اش کنم ک نره سمت غریبه،وقتی اچمد بشین جدی باهاش صحبت کن و ازش بخواه با خواهرت کاری نداشته باشه،خواهرت ک دوبار بدون اجازه صیغه کرده،مطمئن باش بازم میکنه.حتی ممکنه بخاد از سر حسودی ک چرا زندگی تو خوبه و زندگی اون اونجوری،بخاد زندگیتو خراب کنه

به شوهرت بگو ممنونم که قصدت کمک به خواهرمه ولی خب لذار خودش برا زندگیش تصمبم بگیره ما بهتره حواسمون به زندگب خودمون باشه. ایشاا. یه مورد ازدواحی خوب براش پبدا مبشه. 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
اخه اونم نگفته تنها بخدا اگه چیزی هم باشه و به ضررشم باشه میاد راستشو میگه من از این مرد یه بارم درو ...

منم نشنیده بودم 

تمام کاراش حرفاش 

همه چیش واسم رو بود 

چه از محل کار 

چه از دوستاش و......

همیشه همه چی رو میگفت 

اما بعد چند وقت که با دختر خواهرم بود کار بجای باریک کشید 

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
نه مطمئنم شوهرم ایهجوری نیست و من نسبت به سوهرم خیلی حساسم و از دیشب همش حس میکنم تمام کارایی که کرد ...

ببخشیدا فعلا از عذاب وجدان بمیر بعدا تاپیک میزنی خیانت خواهرمو شوهرم به من

من پیش خودم میگم اگه بخواد مرد کاری کنه که نمیاد انقدر تابلو جلو جمع پیشش بشینه تا زنش حساس بشه میره ...

چه ساده ای اتفاقاراحت برخوردمیکنه کسی شک نکنه

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
من پیش خودم میگم اگه بخواد مرد کاری کنه که نمیاد انقدر تابلو جلو جمع پیشش بشینه تا زنش حساس بشه میره ...

اتفاقا گاهی وقتا برعکسه جلو چشمو کمتر همه میبینن 

اینقد خوش بین نباش 

شما دیگه زیادییی به شوهرت اعتماد داری 

چشماتو بستی هیچی نمیبینی 

خواهشا بیشتر حساس باش

حسابی حواست باشه

اصلا به شوهرت ربطی نداره که اینکارا رو کنه واسه خواهرت

شوهرت یه مرد متاهله هیچ دلیلی نداره به یکی دیگه بگه تنها مرد زندگیت منم

اگر همین الان پای خواهرتو از زندگیت نبری بعدا شک نکن زندگیت از هم میپاشه

هرچه سریعتر اقدام کن

ممکنه شوهرت فکر بدی نداشته باشه اما خواهرت یه انسان شکست خوردس خیلی احتمالش زیاده که وابسته شه

هشیار باش نزار زندگیت خراب شه

بمیرم برایه دلت 😔

خدا نکنه عزیزم 

اما الان بجای رسیدم که اگه امام زمان هم 

بیاد بگه این دیگه هیچ دروغی نمیگه وخیانت نمیکنه 

من به امام زمان شک میکنم اما دوباره به شوهرم اعتماد نمیکنم 

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
منم نشنیده بودم  تمام کاراش حرفاش  همه چیش واسم رو بود  چه از محل کار  چه از ...

آخرش چی شدپس

اون همه چی رو بهم میگه بخدا تو این ۷ سال مطمئنم یه دروغم بهم نگفته اخه مردی که ریگ داشته باشه میاد ه ...

عزیزم ،خداروشکر ک همسرت ایده آله،،،اما جلو ضررو هروقت بگیری سوده!!!

ضمن اینکه احترام همسرتو نگه میداری اجازه نده ادامه بدن...پدر و برادرتون یا مادر و در صورتی ک امکانش نیس خودتون بکمک خواهرتون برید... احتمال اینکه ادامه این راه مشکل ایجاد شه زیاده پس مدیریتش کن 

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲