2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 139 پست

این حرف هم که به خواهرت گفته تنهامردت منم اصلادرست نیست مگه خواهرت بچست اون تاالان روی پای خودش بوده پدرمادرداره ،به شوهرت ربطی نداره،داره روی احساساتی کردن خواهرت راه میره مخشوبزنه.مرداوقتی کناریه زني غیراززن خودشون قراربگیرن دچارغلیان هوس واحساسات میشن.تحریک میشن،تنوع طلبی تووجودشونه،دوست دارن تجربش کنن.هرچی زودترجلوشوبگیری بهتره.زندگیتونجات بده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از نظر کمک کردن گفته تنها مرد

توکه هرچی میگیم حرف خودته دیگه تاپیکت واس چیه بذاربه کارش برسه دیگه همسرت موفق باشین

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
آخرش چی شدپس

نمیدونم تواین 

دلسوزیا و کمک کردن ها 

وجواب پیام دادن ها 

چجوری رابطه شون صمیمی شد 

تا جایی که دختر خواهرم بجای اینکه با شوهرش مشکلش حل بشه وآشتی کنه داشت بخاطر شوهر من طلاق میگرفت 

که یک نفرو میخاد مثل شوهر من باشه 

بعد که من دیدم توخونمون بود میخاستم آبرو ریزی کنم 

به شوهرش بگم به غلط کردن افتاد 

رفت با شوهرش آشتی کرد که من چیزی نگم 

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..

منو واقعا ببخش ک اینجوری میگم قصدی ندارم بخدا ولی بنظرم خواهری ک دوبار سرخود صیغه شده رو نمیشه بهش اعتماد کر

مسخِ افیونیِ افسانه یِ اصحابِ کدامینْ غاری؟!___[باورکن من کاربر قدیمیم ،اوشون ب دلایل نامعلومی کاربری قبلیمو پوکونده😐]

بین دونفرزن ومردنامحرم همیشه نفرسومی هم هست اونم شیطانه که وسوسشون میکنه.شوهرت هرچقدرپاک باشه ممکنه به یه شب همه رووابده.داستان برسیسای عابدروحتماشنیدی.عاقل باش.

نمیدونم تواین  دلسوزیا و کمک کردن ها  وجواب پیام دادن ها  چجوری رابطه شون صمیمی شد ...

چه قدتنوع طلب بوده دخترخواهرت حال شوهرتم خوب میگرفتی

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
من پیش خودم میگم اگه بخواد مرد کاری کنه که نمیاد انقدر تابلو جلو جمع پیشش بشینه تا زنش حساس بشه میره ...

چون تو  خودتو‌گول میزنی دوست من دقیقا شرایط شمارو داشت و داماده رفت خواهرشو گرفت و اینو ول کرد...خواهرم‌پشت کرو به همه

از نظر کمک کردن گفته تنها مرد

هر کسی هر چی میگه شما اخرش یه چیز دیگه ای میگین طرف شوهرتونو میگیرین 

چشماتونو کامل رو همه ی بستین 

وااای چقد حرص خوردم از دستت عزیزم بچسب به زندگیت دو دستی 

نذار همین خواهرت زندگیتو ازت بگیره

اسی دیگه این رفتار خیلی تابلویه.لطفا لطفا لطفا همینجا جلوی شوهرت رو بگیر تا قضیه بیخ پیدا نکرده.بعدا حسرتش واسه تو میمونه...

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...