2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 139 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میگه ک،،،تو دنیای منی اما...ب دنیا اعتمادی نیست...اشتباه میکنی،شاید اولش واسه خیر خواهی باشه،ولی ادمیزاده دیگه،خر میشه ،میزنه ب سرش،

اصلا ممکنه یوقت ک خواهرت حالش خوب نیس زنگ بزنه شوهرت بره پیشش،اول دستشو میگیره بعد گریه نکن عزیزم بعد بوس بعد بغل و باقی ماجرا، حتی بدون اینکه هیچکدومشون اینو بخان،اتفاقافتاده،و سخته هر چیز فقط دفه اوله،،،و بعدش شروعه ی رابطه همیشگی و عادی،بعد وابستگی،بعد دعوا تو زندگی وووووووو.......

من بهش اطمینان دارم احساس میکنم اشتباه کردم گفتم اخه تو این ۷ سال چیزی ندیدم واقعا مرد خوبیه

همه کسایی خیانت کردن بعد چند سال زنشون تو خوابم نمیدیده. شوهرت اگه کرم نداشت خودش دخالت نمیداد ربطی به اون نداره به یه زن مطلقه بگه تنها مردت من باشم. این یعنی همه نبازایی که باهث میشه تو صیغه بشی با منه دیگه واضحتر بگم

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣

توروخدانکننننن این کترومعلومه که کارتغلطه یعنی چی تنخامردزندگیت من باشم خواهرت پدر داره مادرداره چرامدیریت روابط بلدنیستین به شوهرت بگودیگه جواب خواهرمونمیدی خوشم نمیادخوااااااهش میکنم باورکن. زندگیت داغون میش

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

دقیقا شوهر من همین ماجرا رو با دختر خواهرم داشت 

که اونو سر عقل بیاره 

بعد از یک تایمی کار به جایی کشید 

که تا نصف شب پیام بازی میکردن 

حتی حساس شدم گفتم دیگه پیام نده 

اونم پیام داد جواب نده بزار هرکار میخاد بکنه 

گفت باشه بعد یک هفته دیدم پیام داده یک عالم قربون صدقش رفته بعد که گفتم قرارشد پیام ندی گفت آخه بهش قول داده بودم 

باهاش باشم وتنهاش نزارم تا باشوهرش آشتیشون بدم 

گفتم چرا اینقد قربون صدقش بری گفت چون کم بود نداشته باشه 

بره سمت کس دیگه ازش سو استفاده کنن 

خلاصله خرم کرد که حرفام الکی 

عشقم تویی زندگیم تویی واز این حرفا 

منم باور کردم بعد چند وقت یک روز اومدم خونه 

دختر خواهرم رو توخونم دیدم 

نکن عزیزم من با زندگیت بازی نکن 

انسان جایز الخطای نباید موقعیت جور کنی خودت

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..

عزیزم حق باتوهه،برای کمک کردن نیازی به این همه نزدیک شدن نیست،اگه بحث کمکه ازطریق تووباهم بایدباشه.هیچ وقت حس یه زن اشتباه نمیشه،شوهرت داره شیطنت میکنه.مواظبش باش.

شوهرم اینو گفته که باز کسی نیاد تو زندگیش تا سو استفاده کنه ازش یعنی من کمکت میکنم تا زمانی که به ثب ...

خودتو گول نزن... خواهرت مگه بچه ست.... فکر نکن چون خواهره بتو رحم میکنه..دیدم ک میگم: دیدم خواهر رفته جای خواهرش

من بهش اطمینان دارم احساس میکنم اشتباه کردم گفتم اخه تو این ۷ سال چیزی ندیدم واقعا مرد خوبیه

ببین گلم خواهر شما بعد از اینهمه سال این روند رو پیش گرفته و ب حرف هیچ کسی هم گوش نمیده و مطمعنا ب حرف شوهر شما هم گوش نخواهد داد.اما این وسط سیاست شماست ک نباید بذاری همسرت ب کمکش بره.من نمیگم همسرت خدای نکرده داره خیانت میکنه اما خواهر شما مسئله ش فرق میکنه خیلی بی پرواس خواهرت و این خیلی بده شوهرتو ازین مسئله دور کن بدون اینکه فکر کنی بهش اعتماد نداری و سعی کن در مواقعی ک خواهرت خونتونه تو همش کنار خواهرت باشی ک میدون باز نشه برا شوهرت.سعی کن یکمم رابطه تو با خواهرت کم کنی چون اگه خیلی رفت و آمد باشه بیشتر میدون باز میشه برا اینکه شوهرت باهاش هج صحبت بشه

عصیانت اگرکردم،ن اینکه ندیدمت!                                       بزرگ دیدمت!!خدا دیدمت...
عزیزم حق باتوهه،برای کمک کردن نیازی به این همه نزدیک شدن نیست،اگه بحث کمکه ازطریق تووباهم بایدباشه.ه ...

اخه اونم نگفته تنها بخدا اگه چیزی هم باشه و به ضررشم باشه میاد راستشو میگه من از این مرد یه بارم دروغ نشنیدم

💖