2777
عنوان

جججنن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 68 پست
اره احتمالا خدارو شکر تکرار نشد .اینم از معجزات واثر گذاری اسم ائمه یربونشون برم همه جا نجات بخشمونن ...

من به معجزه ی اسمشون اعتقاد دارم.تو شهرستان یه زیارتگاه هست که پدربزرگم مصدیش بود.خونمون کنارشه و حیاطمون مشترکه.ما ساداتیم.

مارهای سمی وقتی کسی رو نیش میزنن میان دم اون زیارتگاه😨😨از یه مارگیر پرسیدن گفت میان اظهار پشیمونی میکنن.شما ساداتید و جدتون سنگینه.شمارو دوس دارن نترسید کاریتون ندارن😨😨😨واسه همین تو اون شهرستان فقط تو حیاط ما پراز ماره.یه سری یه مار سیاه گنده تا صبح زیر بالش خواهرم خوابیده بود😯😯😯😯یه سری تو کفش پدرم خوابیده بود قبل از پوشیدن دید و اومد عقب.یه سری یه مار خیلی بزرگ و ترسناک تو ایوان خونمون بود و ما نمیدونستیم.چون من خیلی میترسم مادربزرگم نگفت.دیدم رفته یواشکی داره با یه مار حرف میزنه و یه چیزایی بهش میگه.ترسیدم اومدم تو رختخوابم.وقتی اومد شگفت زده بود.ازش پرسیدم گفت مارو به جد شما امام حسین قسم دادم و گفتم که نوه های من ازت میترسن.از اینجا برو.قسم میخورد میگفت عین یه آدم با دقت به حرفهام گوش کرد بعد راهشو عوض کرد روی دمش بلند شد از سرِشاخه ی درخت که خم شده بود به ایوان رفت بالای درخت و آروم رفت پایین😨😨😨😨😨میگفت انقد بزرگ که وحشت کرده بودم😨😨😨

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
بابا درخواست دوستی هم داده بود...بعد منم فقط با ایمیل اومدم

یه چیزی هست که ما بلد نیستیم.آخه جن؟تو نینیسایت؟😅😅😅😅

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من به معجزه ی اسمشون اعتقاد دارم.تو شهرستان یه زیارتگاه هست که پدربزرگم مصدیش بود.خونمون کنارشه و حی ...

واییییی جدتون قویه خدا حفظتون کنه  .برای من دعا کن لطفا زود زود حامله بشم .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
چی بگم والا...از ترسم شبا نمیام سایت😂

نترس بابا .🤣🤣🤣

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
واییییی جدتون قویه خدا حفظتون کنه  .برای من دعا کن لطفا زود زود حامله بشم .

خیلی ترسناکن😨😨😨یه سری لب پنجره نشسته بودم دیدم اونور پنجره یه مار داره رد میشه.داشتم سکته میکردم از ترس😣😣😣😣خداشاهده یک متر میشد😨😨😨

حتما عزیزم.واسه خدا وقت تعیین نکن.فقط بگو خدایا هروقت به صلاحم بود بهم بده.من اینو گفتم و درست به وقتش داد😍😍😍😍درست وقتی که زندگیمون داشت از هم میپاشید دادش و همه چیز درست شد.

من به معجزه ی اسمشون اعتقاد دارم.تو شهرستان یه زیارتگاه هست که پدربزرگم مصدیش بود.خونمون کنارشه و حی ...

وای تو روخدا از جدتون امام حسین (ع)بخواه شفاعت کنه پیش خدا این وضعیت کرونا زودتر تموم بشه😔همه مبتلاها شفا پیدا کنن دیگه کسی مبتلا نشه😔عمه ی منم با سلامتی از بیمارستان مرخص بشه🙏🏻

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
وای تو روخدا از جدتون امام حسین (ع)بخواه شفاعت کنه پیش خدا این وضعیت کرونا زودتر تموم بشه😔همه مبتلا ...

الهی😔😔😔😔من کی باشم آخه😭😭

خداکمکمون کنه.۵۰۰ تا صلوات واسه سلامتی هموطنانمون و عمه شما و رفع شدن این بلا امروز میفرستم تا شاید بخاطر این روزهای عید شعبانیه موثر باشه.ایشالله هممون بسلامت ازش رد بشیم.😔

الهی😔😔😔😔من کی باشم آخه😭😭 خداکمکمون کنه.۵۰۰ تا صلوات واسه سلامتی هموطنانمون و عمه شما و رفع شد ...

عزیز برای حل شدن مشکل بچه های منم دعاکن خیلی

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
عزیز برای حل شدن مشکل بچه های منم دعاکن خیلی

حتما😔😔😔

بسپرشون به خدا.خودش نجاتشون میده.هروقت به تنگنا میرسم میگم خدایا میسپرم به خودت.بعدش خیالم راحت میشه که خدا حواسش به همه چیز هست.

حتما😔😔😔 بسپرشون به خدا.خودش نجاتشون میده.هروقت به تنگنا میرسم میگم خدایا میسپرم به خودت.بعدش خیا ...

مرسی منکه جزخدانه امیدی دارم نه حامی

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
اره هستن ولی تو دنیای خودشونن ،بندرت باعث آزار ادمی میشن مگه اینکه ادمی ازار رسونده باشه بهشون و از ...

مامان بزرگ من با جنا دوسته براش لباسم میشورن 

اخه یه بار بچه حن دنیا اورده تو جوونیاش همون موقع تا خالا باهاش دوستن من نمیبینم ولی اون میبینه میگه هم ک گفتن ک از هفت نسلت محافظت میکنیم ولی من میترسم .......

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی
مامان بزرگ من با جنا دوسته براش لباسم میشورن  اخه یه بار بچه حن دنیا اورده تو جوونیاش همون موق ...

من قبلا این داستانو شنیدم وایی فکر نمیکذدم واقهی باشه

نترس و غمگین مباش ، ما تو را نجات میدهیم (عنکبوت۳۲)