2777
عنوان

جججنن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 68 پست
من قبلا این داستانو شنیدم وایی فکر نمیکذدم واقهی باشه

خالا باور کن چون شاهد عینی داریم 97سالشه  

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنده باشه انشالله اخه میگن کلی طلا هم بهش دادن جن ها  راسته؟؟

طلای پودری مانند یه بار بچه بودم نشونم داد 

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی
ای وای چ جالبه 

اره ولی خیلی میترسم تنها باشم اونجا همش خس میکنم اینا فقط با مامانبزرگم خوبن

اره ولی خیلی میترسم تنها باشم اونجا همش خس میکنم اینا فقط با مامانبزرگم خوبن

نه بابا من شنیدم جن ها وقتی یه خوبی از کسی ببینن دیگه حتی ب اطرافیانشون هم مهربون میشن

نترس و غمگین مباش ، ما تو را نجات میدهیم (عنکبوت۳۲)   
نه بابا من شنیدم جن ها وقتی یه خوبی از کسی ببینن دیگه حتی ب اطرافیانشون هم مهربون میشن

اره مامانبزرگم میگه ک قول دادن هفت نسلمو محافظت کنن ولی باز من فوبیا دارم اخه من نمیبینم فقط مامان بزرگم و خواهر مرحومش میدیدن

الهی😔😔😔😔من کی باشم آخه😭😭 خداکمکمون کنه.۵۰۰ تا صلوات واسه سلامتی هموطنانمون و عمه شما و رفع شد ...

ممنون عزیزم ان شاءالله خودتم‌حاجت روا بشی🙏🏻

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀