2777
2789
عنوان

جججنن🤔

408 بازدید | 68 پست

اقاااا دارم ا استرس میمیرم 

همینجوری رفتم یه دقه اینستا یه حرفی از رهبری سانسور شده بود پخش شده بود (که دشمنان جن و انس ب هم کمک میکنن)بعد من اول گفتم با الکیه یا تقطیع شده اس بعد آنقدر ذهنمو درگیر کرد تو گوگل سرچ کردم ی چیزهایی دیدم عمینجور دارم خودخوری میکنم😣😣😣

شما ب جن اعتقاد دارید!؟؟شماهم دبدید حرفارو؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره صهیونیسم ویهودیا زیاد استفاده میکنن برای رسیدن به اهدافشون وخیلی هم قوی هستن . حکومت هم ادمایی داره که بلدن 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

اره هستن ولی تو دنیای خودشونن ،بندرت باعث آزار ادمی میشن مگه اینکه ادمی ازار رسونده باشه بهشون و از دنیای خودشون خارج شده باشن

نترس و غمگین مباش ، ما تو را نجات میدهیم (عنکبوت۳۲)   
بله هستن ولی بی آزارن

نه میتونن اذیت کنن بعضیا شیطانی هستن بعضیا مسلمون که کاری ندارن .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
😄😄😄😄😄

نه بخدا راست میگم...لایک میکنه...ولی میزنی کاربری

قطع دسترسی شده..اسم هم نداره..ولی درخواست داده...

تعطیل🚫                                                                                 
نه میتونن اذیت کنن بعضیا شیطانی هستن بعضیا مسلمون که کاری ندارن .

یه سری من به امام حسین قسمشون دادم رفتن😦😦😦😦مسلمون بودن😯

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی