2777
عنوان

جججنن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 68 پست
چه ربطی به اشرف مخلوقات داره .. اگه انسان اشرفه چون برای ما اماما وپیامبرا وقران اومده اونا باید از ...

خدا وقتی انسان خلق کرد بهش گف اشرف مخلوقات نه وقتی براشون امام فرستاد🤔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره مثل ما مسلمونیم ولی هزار گناه میکنیم .اونا هم در اصل نباید اذیت کنن ولی یه وقتایی اذیت دارن .خدا ...

صبح بود تو خونه تنها بودم متوجه حضورشون شدم😟

شوهرم ساعت ۷ (یا شایدم زودتر) رفت سرکار.اومدم تو سالن جلوی بخاری خوابیدم.ساعت ۸ بود با صدای بدو بدو و خنده های بلند یه زن و یه مرد از خواب پریدم.هنوزم صدای پاهاشون تو گوشمه😦 فکر کردم خواب دیدم.لحافو کشیدم سرم باز خوابیدم.خواب و بیدار بودم که باز تکرار شد😨این دفعه وحشت کردم.آخه اون وقت صبح جاریم که طبقه پایینه خواب بود و شوهرشم سرکار بود.کنارمون هم که پشت بوم خالی بود خیلی ترسیدم.زنگ زدم به شوهرم گفت میخوای برگردم؟گفتم نه نیاز نیست.گفت پس برو بامادرم و مادربزرگم بخواب.گفتم نه بابا.زشته.این وقت صبح برم پایین چی بگم.ولش کن نمیترسم.دوباره رفتم زیر لحاف ولی بیدار بودم و از ترس خوابم پریده بود.باز تکرار شد😦😦😦 از زیر لحاف اومدم بیرون هیچی ندیدم.زدم زیر گریه گفتم تورو خدا تو رو جون امام حسین از خونه من برید بیرون.من میترسم😭😭😭😭😭اینو گفتم و زود رفتم زیر لحاف و چشمامو بستم و هی دعا میخوندم.الان ۵ ساله که تکرار نشده😟فکر کنم قسمشون دادم رفتن.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
خدا وقتی انسان خلق کرد بهش گف اشرف مخلوقات نه وقتی براشون امام فرستاد🤔

حالا شما از کجا پی به اشرف بودن اجنه بردی ؟ اونا توانایی هایی دارن که ما نداریم دلیل نمیشه اونا اشرف باشن .بعدشم خدا میخواسته ومیدونسته که میخواد برای ما اولویت قائل بشه وپیامبرا رو از ما انسانها قرار بده .وقتی ما رو آفرید .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
صبح بود تو خونه تنها بودم متوجه حضورشون شدم😟 شوهرم ساعت ۷ (یا شایدم زودتر) رفت سرکار.اومدم تو سالن ...

اره احتمالا خدارو شکر تکرار نشد .اینم از معجزات واثر گذاری اسم ائمه یربونشون برم همه جا نجات بخشمونن وما قدرشونو نمیدونیم 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
یه بار درخواست داد پذیرفتم...ولی نمی شد پیام داد ترسیدم لغو کردم...سه بارم لایک کرده...در عرض دو سه ...

احتمالا ثبت نامش کامل نیست فقط میتونه لایک کنه.منم یه سری شماره نداشتم با ایمیل اومدم و چون شماره نذاشته بودم ثبت نامم تکمیل نبود.فقط میتونستم لایک کنم😁

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
احتمالا ثبت نامش کامل نیست فقط میتونه لایک کنه.منم یه سری شماره نداشتم با ایمیل اومدم و چون شماره نذ ...

بابا درخواست دوستی هم داده بود...بعد منم فقط با ایمیل اومدم

تعطیل🚫                                                                                 
من نمیبینمشون ولی خیلی صدام میکنن توجه نمیکنم پشتمو چنگ میندازن همون لحظه متوجه نمیشم بعد که تو حموم ...

باید جلوشو بگیری وگرنه تو زندگی هم اذیتت میکنن ومانع پیشرفت وزندگیت میشن . هر روز سوره بقره رو گوش کن وحتما تا یک سال ادامه بده ازت دور شن

جن وجود داره ولی قابل دیدن نیستن مگر این ک خودت با ذهنت اونا رو دعوت کنی یا اعمالی انجام بدی و القصد بخوای بیان 

اگه ازشون میخای دور باشی سوره ناس بخون و بسم الله الرحمان الرحیم بگو 

بابا درخواست دوستی هم داده بود...بعد منم فقط با ایمیل اومدم

این میتونه یه اشتباهی یه اختلالی چیزی تو سایت باشه ولی اگه تو خواب یا بیداری اذیتت میکنن اون نشون میده تو رو اذیت میکنن 

این میتونه یه اشتباهی یه اختلالی چیزی تو سایت باشه ولی اگه تو خواب یا بیداری اذیتت میکنن اون نشون می ...

پس میتونه جن باشه؟؟؟

تعطیل🚫                                                                                 
پس میتونه جن باشه؟؟؟

نه بابا این نشونش نیست .