2777
2789

بچه ها کسی هس که خیلی سال فاصله از زمان دیپلمش گرفته باشه  ، یامثل من دانشگاهشو تو یه رشته دیگه تموم کرده باشه ، بعد باز بخواد کنکور بده به قصد پزشکی؟

بیاین اینجا از شرایطتتون ،هدفتون و برنامه هاتون بگین ایده بگیریم

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

بچه ها من نتم الانه ک تموم شه نمیتونم بمونم 

عصری میام جواب میدم پستاتونو 

لطفا هرکی هس با این شرایط حتما بیاد شرکت کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه رشتت چی بوده که میخوایی دوباره کنمور بدی؟   کار برا رشتت نیست؟

رشتمو اجازه بده نگم نمیخوام بشناسنم😁

ولی اصلا کار نیس مجبورم

نه منظورم هرکدوم زیر چهلن مثلا کتاب زیست با بیست درصد تخفیف تو سایت نوشته بود 130  من میدم چهل ...

برا چه سالی؟

اسم کتاباتم بنویس 

من ارشد دارم .رشته ی ارشدم هم غیر مرتبط با لیسانسمه ولی دوس دارم یا از کارشناسی   زبان انگلیسی  را شروع کنم یا ارشد دوباره زبان بخونم.پیش از این ماجرای کرونا ؛با یه استاد زبان هم هماهنگ کردم که برم پیشش ببینم امکانش هست  یه ساله خودمو برای ارشد ۱۴۰۰ آماده کنم که متاسفانه این وضعیت پیش اومد. 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

من ارشد دارم .رشته ی ارشدم هم غیر مرتبط با لیسانسمه ولی دوس دارم یا از کارشناسی   زبان انگ ...

عزیزم موفق باشی به نظرم تو این مدت خودخوان کار کن کتابای گرامر رو بخون و فیلمای زبان اصلی ببین 

بعضی اپلیکیشینام هستن که من شنیدم فوق العادن مثل زبان شناس 

امتحانش کن حتما

عزیزم موفق باشی به نظرم تو این مدت خودخوان کار کن کتابای گرامر رو بخون و فیلمای زبان اصلی ببین ...

ممنون گلم‌.باشه حتما

شما هم موفق باشید

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

عزیزم موفق باشی به نظرم تو این مدت خودخوان کار کن کتابای گرامر رو بخون و فیلمای زبان اصلی ببین ...

گلم من زبان شناس را نصب کردم و پول هم پرداخت کردم ولی چه طوری ازش استفاده کنم .اصلا تکلیف یا آزمونی  ارائه نشد