بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ کس اشکی برای ما نریخت ... هرکه با ما بود از ما میگریخت ... چند روزی ست حالم دیدنی ست ... حال من از این و آن پرسیدنی ست ... گاه بر روی زمین زل میزنم ...گاه بر حافظ تفائل میزنم ... حافظ دیوانه حالم را گرفت ... ما زیاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود انچه می پنداشتیم
توی چین حیوونا گرفته بودن ... یا ندیده بودین برا سگاشونم ماسک میزدن ...
هیچ کس اشکی برای ما نریخت ... هرکه با ما بود از ما میگریخت ... چند روزی ست حالم دیدنی ست ... حال من از این و آن پرسیدنی ست ... گاه بر روی زمین زل میزنم ...گاه بر حافظ تفائل میزنم ... حافظ دیوانه حالم را گرفت ... ما زیاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود انچه می پنداشتیم
اگه همش پیش خودت باشه تو خیابون کثیف راه نره بیرون نره اره درسته ،ولی حیوونهایی که آزادانه بیرون مثلا روی ابدهن شخص ناقل راه رفتن بعد بیان تو خونه میتونن انتقال بدن
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
برید سایت جهانی کرونارو بخونید نوشته حیوانات به هیچوجه نه کرونامیگیرن نه ناقل هستن
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم