2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیوون ناقل بیماری کرونا نیس  درضمن شما ک نمیری بغلش بگیری

کی میگه نیست اتفاقا حیووونام هستن

هیچ کس اشکی برای ما نریخت ..‌.‌ هرکه با ما بود از ما میگریخت ... چند روزی ست حالم دیدنی ست ... حال من از این و آن پرسیدنی ست ... گاه بر روی زمین زل میزنم ...گاه بر حافظ تفائل میزنم ... حافظ دیوانه حالم را گرفت ... ما زیاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود انچه می پنداشتیم

من از دامپزشک پرسیدم گفت هنوز اثبات نشده هستن یا نه احتیاط کنید

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
من از دامپزشک  بخاطر سگام سوال کردم و گفتن نیس

توی چین حیوونا گرفته بودن ... یا ندیده بودین برا سگاشونم ماسک میزدن ... 

هیچ کس اشکی برای ما نریخت ..‌.‌ هرکه با ما بود از ما میگریخت ... چند روزی ست حالم دیدنی ست ... حال من از این و آن پرسیدنی ست ... گاه بر روی زمین زل میزنم ...گاه بر حافظ تفائل میزنم ... حافظ دیوانه حالم را گرفت ... ما زیاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود انچه می پنداشتیم

منم از دامپزشک واسه سگم پرسیدم گفت نیس

البته همون اوایل که کرونا اومده بود

الان میگن سگا هم میگیرن

کاربر جدید نیستم، نزدیک بود شناسایی شم کاربری قبلیمو لغو کردم  به خیر گذشت، عاشق حیوونا هستم  

اگه همش پیش خودت باشه تو خیابون کثیف راه نره بیرون نره اره درسته ،ولی حیوونهایی که آزادانه بیرون مثلا روی ابدهن شخص ناقل راه رفتن بعد بیان تو خونه میتونن انتقال بدن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
برید سایت جهانی کرونارو بخونید نوشته حیوانات به هیچوجه نه کرونامیگیرن نه ناقل هستن

نمیدونم شاید من اشتباه میکنم