2777
2789
عنوان

صبحا چه ساعتی بیدار میشین

311 بازدید | 16 پست

من یک ماهه هرکاری میکنم تهش هشت بیدار میشم یازده خوابم و هشت بیدار اصلا به درسام نمیرسم الارمم میزارم مامانمم بیچاره همش میاد بیدارم کنه توی خواب هیچی متوجه نمیشم همش میگم باشه الان پا میشم

زودتر پا شم سر درد بدی میگیرم اصلا موندم چیکارر کنم

چند ساله ۴ !!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مامانم اعتقاد داره کسی که خوابش بیاد درسو نمیفهه.اصلا بیدارم نمیکرد زمان کنکور 😁 ۸ هم دیر نیست والا

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

شما سن خوابتون هست خب آدم اون سال ها خوابش زیاده ولی من از بعد ازدواجم دیکه خواب زیاد نمی تونم بکنم ۵ ساعت نهایت ۶ ساعت خوابم ساعت ۱۲ یا یک شب میخوابیم ساعت ۷ بیدار میشم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
من مامانم اعتقاد داره کسی که خوابش بیاد درسو نمیفهه.اصلا بیدارم نمیکرد زمان کنکور 😁 ۸ هم دیر نیست و ...

😭😭😭😭چیکار کنم هر روز الارم میزارم شده یکساعت زودتر بیدار شم نمیشه

چطوزیی پس کی میخوابید

معمولا پیش از ۱۱ و گاها دیرتر هم بشه اهمیتی نداره، عادت کردم...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.