2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست
عزیزم لیست رو بزار بخونم ببینم چیه شاید نتونم بخونم باز به گردنم نمونه ممنونم

نه دیگه اگه لیست رو بزارم بعد بخوایی نخونی نمی شه لیست رو ویرابش کرد و من باید به خاطر شما یه نفر 52 نفر رو اسیر کنم هی لیست عوض کنم هی تگ کنم نمی شه از فردا تا 16 تیر ختممون طول می کشه اگه هستی واقعا میخونی بیا

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

سلام عزیزدلم .اسم و حاجت منم بذار هرکس برام میخونه به همون نیت بگن برام 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه دیگه اگه لیست رو بزارم بعد بخوایی نخونی نمی شه لیست رو ویرابش کرد و من باید به خاطر شما یه نفر 52 ...

فک نکنم بتونم ببخشید

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سلام عزیزدلم .اسم و حاجت منم بذار هرکس برام میخونه به همون نیت بگن برام 

اسمتو نوشتم حاجتت چیه گلم من جلو اسمت نوشتم ارامش در زندگیت حالا هرچی میخوایی اونو بنویسم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
اسمتو نوشتم حاجتت چیه گلم من جلو اسمت نوشتم ارامش در زندگیت حالا هرچی میخوایی اونو بنویسم

دقیق برات تو خصوصی نوشتم عزیزدلم. آرامشم ک نوشتی  بقیش بهش اضافه کن  قرربونت گلم  

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
منم هستم. لطفا منم به لیست اضافه کنید. نفر چندم هستم؟ هر وقت شروع شد، لطفا بهم اطلاع بدید.  * ...

51 نفر هستیم شما 28 خرداد می افتین گلم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

سلام عزیزم... اخرین زیارت عاشورا هم قرائت شد... خدا خیرت بده که بانی شدی و سلام بر امام حسین علیه السلام و لعن دشمنان و قاتلانشون روزیمون شد... الهی که تمام اعضای گروه به زودی زود حاجت روا شوند... 

ان شاءالله از فردا ختم جدید رو شروع میکنم... الهی به امید تو... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
سلام عزیزم... اخرین زیارت عاشورا هم قرائت شد... خدا خیرت بده که بانی شدی و سلام بر امام حسین علیه ال ...

علیک سلام 🌹انگار دیروز بود شروع کردیم عمر مثل برق و باد می گذره امیدوارم از یاران واقعی امام حسین باشیم مثل 72 تن 

امیدوارم شما هم به حاجتت برسی تو این ختم گلم 🌹

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
چون 51 نفر هستیم، باید 51 روز خونده بشه؟ بهتر بود چله باشه و چون نفرات بیشتر هست، 11 روز آخر ختم، ه ...

نه اونجوری در حق اخری ها ظلم می شه

و هدفی پشت این موضوع بوده و قابل گفتن نیست اخر ختم میگم بهت

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
علیک سلام 🌹انگار دیروز بود شروع کردیم عمر مثل برق و باد می گذره امیدوارم از یاران واقعی امام حسین ب ...

الهی که کرونا ریشه کن شه و زیارت اربعین روزیمون شه... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
@آرزوشکوه    دوستان ختم از فردا روز شنبه شروع می شه صدقه یادتون نره بازم تکرار می کنم توض ...

عزیزم من نمیخونم اسم منو حذف کن... تصمیم گرفته بودم اگه تا امروز همسرم از زندان آزاد نشه... از امام حسین دیگه هیچی نخوام... 5 ماهه دارم تو درشون ضجه میزنم  زیارت عاشورا میخونم آقا رو هزار بار قسم دادم به طفل شیرخوارش به بچه ام رحم کنه واسطه بخشش گناهای همسرم بشه... دیگه هیچوقت در آقا حسین نمیرم...

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.
الهی که کرونا ریشه کن شه و زیارت اربعین روزیمون شه...  

الهی امین

البته من دوست دارم شب 23 اماه رمضان شب نیمه شعبان باسم در حرم امام حسین

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
توکل بر خدا من خودم وقتی شروع کردم چله حدیث کسا گذاشتم، 45 نفر ثبت نام کردم چون میدونستم همیشه افرا ...

اره دیگه منم منظورم اونه 2 بار پرسیدم میخونید میگن اره باز وسط جیم می شن برا همون نفرات رو زیاد کردم اگه اونجوری شد حداقل 40 نفر خونده باشن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
عزیزم من نمیخونم اسم منو حذف کن... تصمیم گرفته بودم اگه تا امروز همسرم از زندان آزاد نشه... از امام ...

ان شالله مشکلت حل بشه ولی بدون من خودم 20 ساله به حاجتم نرسیدم اما بازم ول نمی کنم باز خدا خودش مشکلتو حل کنه و برگردی پیش مااا با لبخند و شادی 🥰

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕