2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست
عزیزم من نمیخونم اسم منو حذف کن... تصمیم گرفته بودم اگه تا امروز همسرم از زندان آزاد نشه... از امام ...

توروخدا نگو اینجوری... شرکت کن... دوباره از اقا بخواه... این بار به نیابت از شوهرت شرکت کن... توروخدا خواهش میکنم ازت ناامید نشو... به خدا حل مشکل تو به اخرش رسیده... وقتی همه چی خیلی سخت و تنگ میشه فرج میرسه... وقتی که از همه جا و همه کس ناامید میشی... حالا که سختی و شدت دردت به نهایت رسیده میدونو خالی نکن... بیا بگو که هستی... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

توروخدا نیلی جان برای "ارزوشکوه" صبر کن... حتی اگه نیاد شوهر من به نیابت از شوهرش شرکت مبکنه... خواهش میکنم... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توروخدا نیلی جان برای "ارزوشکوه" صبر کن... حتی اگه نیاد شوهر من به نیابت از شوهرش شرکت مبکنه... خواه ...

باشه گلم براش صبر می کنیم شوهر شما بخونه براش دلمم نمی اومد از لیست حذفش کنم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
عزیزم من نمیخونم اسم منو حذف کن... تصمیم گرفته بودم اگه تا امروز همسرم از زندان آزاد نشه... از امام ...

ما از گروهمون حذفت نمی کنیم جات هرکجای گروه بود باقی میونه امیدوارم برگردی تا برگشتت شوهر یکی از خانم های گروه به جات می خونه ان شالله ام مشکل تو حل بشه هم خدا به خاطر دل مهربون شوهر هم گروهمیون حاجت اونم بده 😭😭😭😭😭😭

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
منم اومدم حاجتمم قبلا گفتم  خودش پشیمون شه برگرده بهم پیام بده آشتی کنیم

خوب شد اومدی بنویسم حاجتت رو ازدواج سریع باعشقت بهترین نیست حلال هم هست 🌹

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
خوب شد اومدی بنویسم حاجتت رو ازدواج سریع باعشقت بهترین نیست حلال هم هست 🌹

آره خوبه

ولی میدونی فک نکنم تا تموم شدن ختم این اتفاق بیفته

خانواده هامون با خبر بودن

از رابطه مون ولی سر مشکلی

مجبور شدیم جدا بشیم

واسه همین میگم آشتی

تا تموم شدن یا وسط ختم

مشکلای بینمون رفع بشه

و آشتی کنیم😥

باشه گلم براش صبر می کنیم شوهر شما بخونه براش دلمم نمی اومد از لیست حذفش کنم

ممنونم ازت عزیز دلم... خدا خیرت بده... اگه بدونی چقدر ثواب کردی... خدا حفظت کنه با این دل مهربون و بزرگت...